שוק הבשר נפתח

ל נ ו ן

New member
שוק הבשר נפתח

אני מזמין אתכם להשתתף בתחרות מלכת היופי החיפושיתית , שיש שיכנוה תחרות שוק הבשר הביטלסי , ולתקנון התחרות ... ארבע מתחרות נהדרות וראויות יוצגו לפניכם , מתחרות שמתישהו בשלהי שנות השישים והילך לכל ארבעתן היה קשר רומנטי עם אחד מחברי הלהקה (ולחלקן עד היום ...)...תפקידכם הוא לבחור מי מביניהן תזכה בתחרות , ותזכה להיכנס לפנתיאון הפורום בזכות התואר המחייב "החיפושית היפה ביותר" את בחירתכם יש לסמן בצמוד לשרשור זה ...ואם אפשר , לצרף נימוקים לבחירה התחרות תסגר בדיוק עוד שבוע ... קדימה , לעבודה ...

ל נ ו ן

New member
מס 1 עולה על המסלול

מתחרה מס 1 שלנו , הצלע השנייה של רינגו ,אשתו כ10 שנים , בלונד פלאטינה , מבט עמוק וחודר , פוני אופנתי שכמעט נושק לאפה.. בחורה קסומה וכמעט לא ידועה ... אכן , לא טעיתם זוהי מורין קוקס

ל נ ו ן

New member
ומיד אחריה מגיעה מס 2

את מתחרה מס 2 שלנו , זאת שחלקה את יצועה עם ג'ורג' באותם ימים , המוזה שבזכותה ג'ורג' יצר את כמה משירי האהבה המדהימים ביותר שנכתבו אי פעם ,דוגמנית וכוכבת קולנוע , ניתן לתאר רק במילה אחת ,- ו ו א ו - , לא לחינם גיטריסט אחר , בוודאי לא שמעתם את שמו , אריק קלפטון , שלימים אף ינשא לה , כתב גם הוא עבורה עוד שיר , גם הוא לא ממש מוכר ..." "Layla" אין צורך להפליג בתכונותיה האסתטיות , התמונה הנ"ל שווה הרבה יותר מ1000 מילים קבלו את פטי (האריסון קלפטון) בויד

ל נ ו ן

New member
מס 3 מגיעה ...

את מתחרה מס 3 שלנו , שיש לי הרגשה שתיתן פייט חזק ביותר למס'2 שלנו אין צורך להציג , אשתו המדהימה (והמנוחה) של סר פול במשך כמעט 30 שנה , בחורה כשרונית ביותר בזכות עצמה וללא ספק יפהפיה אמיתית... קבלו את לינדה איסטמן מקרטני

ל נ ו ן

New member
אחרונה אחרונה חביבה

גם את מתחרה מס 4 שלנו אין צורך להציג , הצלע הדומיננטית ביותר בזיווג "לנון אונו" , מושא שנאתם של מאות אלפי ביטלמניאקים ברחבי העולם , שעד היום טוענים שהיא היא האחראית למותה הטרגי של הלהקה , אמנית מוכשרת מאוד בזכות עצמה ואם ילדו השני של ג'ון ישר ממולדת הסושי , קבלו את יוקו אונו

Another Girl

New member
פטי...../images/Emo45.gif

ומה יוקו קשורה? כשרונית כשרונית, אבל נראית כמו לילה(ולא השיר...)

Miss CB

New member
אתה מצחיק, ל נ ו ן, אתה יודע?

ברור שפטי. אלא מה. כי מורין דווקא יפה, ויוקו... אני אחסוך במילים, ולינדה בהחלט מהממת אבל לא מספיק בשביל לגנוב את התואר מפטי (האריסון) (קלפטון) בויד. לא לחינם נאמר עליה ש- 1. משהו בדרך שהיא זזה מושך... 2. היא נראית נהדר (הלילה, ובכלל)... ועוד, עוד הרבה.

ל נ ו ן

New member
power to the people

ובכן , עכשיו תורי ... כולן ללא ספק ראויות (עאלק) , אז אשתמש קצת באלימינציה. .. מס 4 נפסלה וסיבותיי שמורות עימדי (רמז ... יש לי זוג עיניים בקדמת הראש) מס 1 ללא ספק ראוייה אם כי איתרע מזלה והיא מתמודדת נגד שתי קליבריות בקנה מידה בינלאומי לינדה לינדה יא לינדה , מה לא נאמר ונכתב עליך ... מה שנקרא , יפהפיה עם ערך מוסף ... אבל ... הבחורה עם העיניים הכי גדולות בחצי הכדור הצפוני , היתה נשואה לחיפושית המדהימה ביותר (לטעמי) בשני חצאי הכדור , עליה נכתבו השירים המרטיטים ביותר שיד גיטריסט אי פעם כתבה , היה משהו בדרך בה היא התנועעה... , היא גרמה לכל צליל שיצא מגיטרתו של ג'ורג' ושות' להפוך לזהב טהור..., היא גרמה לשמש לזרוח כל יום מחדש אני אבחר בפטי

Miss CB

New member
ועכשיו שאלה.

אם אתה הכי אוהב את ג'ורג' (אלא אם כן הבנתי לא-נכון), למה הכינוי שלך הוא ל נ ו ן? ולא נניח ה א ר י ס ו ן?

ל נ ו ן

New member
...

זה בערך כמו לשאול ילד את מי הוא אוהב יותר, את אבא או אמא ... לא אכנס איתך לספקולציות בודהיסטיות שונות ומשונות שכל כך חביבות עלי , אבל אנסח אותן בערך כך , לנוחיותך , כל חיפושית וחיפושית היא הכי מדהימה בעיני ...

יטבת22

New member
נובמת

קודם כל, אם אנחנו מדברים על מראה חיצוני אז בואו נדבר על מראה חיצוני - בלי לערב דעות קדומות - ונודה שמורין לא טובה יותר מיוקו - בעיני, אפילו הרבה פחות, אבל כולכם מסתנוורים מהכאילו-בלונד שלה. בגלל שהתחרות הזאת נראית לי מכורה מראש (הרי אין באמת תחרות לפטי) אני מצביעה באקט מחאתי ליוקו. הא!

לינדה, לינדה..... יא לינדה

רק שלינדה נראתה עדיין מהממת בשנת 1997 כשראיתי אותה ברויאל אלברט הול לצד פול המדהים ביותר שהימם אותי בשיריו ולו יהי ותמיד היא תדע (לינדה-גם שם למעלה) שכשהיא תלך אהבתה תמיד תישאר עם פול. לינדה שגרמה לפול להרגיש כשוטה על הגיבעה, לינדה שבזכותה דברים השתפרו כל הזמן- וראיתי את פטי בטלוויזיה כשג'ורג' האהובי השני נפטר- ואני בספק אם היא היתה אישתו עכשיו הוא היה עדיין כותב לה שירים, אבל היא נראתה מקומטת כמו כביסה אחרי יבוש היופי הוא בעיני המתבונן ודעו לכם שראיתי את יוקו כשהייתה בארץ והיא נראית לגמרי לא רע.

פטי בויד ללא ספק! ../images/Emo68.gif

ולמה לעזאזל שמישהו יחשוב שיוקו ראויה להיכנס לתחרות שכזו?? אפשר היה לצרף במקומה את בת זוגו הראשונה של לנון (שאני לא זוכרת את שמה כרגע). מי היה מאמין....יוקו לא ראויה להיכנס אפילו ל"שוק הבשר", כמו שאתה קורא לזה

ל נ ו ן

New member
הבהרה קצרצרה

אמנם התחרות כביכול מבוססת על עידוד המכנה המשותף הנמוך ביותר אצל כל הגברים ... יופי חיצוני , דא עקא , אתם מוזמנים להתנער מהמכנה הנ"ל ...ולהתייחס ג ם למוטיבים מעט פחות גשמיים ( אך לא רק) (בקצב הזה פטי עלולה להביס את מתחרותיה באופן מביך מדי ...)

ThePiper

New member
אני לא ממש מבינה בזה

אבל תמיד האהובה עליי הייתה לינדה

אני אישית מצביעה

ללינדה..
אני לא יודעת, פטי פשוט לא כובשת אותי. אני מקווה שהיא סולחת לי

למעלה