שוק הודו

mostlydead

New member
שוק הודו

אולי מישהו יודע איפה אפשר למצוא את הדבר הכי קרוב לשוק הודו כמו שהאמריקאים יודעים להכין אותו? ניסיתי כמה פעמים לקנות שוק הודו מעושן בסופר אבל זה פשוט לא אותו דבר. לראיה, שאריות של שוק הודו מטיול בארה"ב

bigjack

New member
../images/Emo80.gifזה נראה מעולה

אבל לצערי לא נתקלתי בדבר כזה בארץ מה שיש בטיב טעם לא אפילו דומה

Ronit FL

New member
מוכן כמו שאת רוצה, יש רק בדיסני

ובמקרה, אחד השפים בדיסני הוא אבא של ילד מהכתה של הבת שלי. אנסה להוציא ממנו מתכון. ייקח קצת זמן, אבל גם זה יגיע. מבטיחה!

לא בדיוק אבל בערך

כדאי להעיף עין על התגובה הזו : אני כבן למשפחה שגידלה בעבר עופות ותרנגולי הודו קונבנציונלים יודע להעריך את העופות הארגוניים. הידעתם כי תרנגולי הודו מקבלים עד 11 זריקות לגידול ובמקרים קיצוניים עוד יותר שלא נציין את כמות התרופות שניתנת האנצעי השתייה. בנושא התחלואה של עופות אורגניים אני חייב לציין כי בעקבות השינוי במאפייני הגידול האורגניים אין צורך למעשה תרופות ובזריקות אלו, העופות בריאים יותר, ויחס התמותה בד"כ נמוך יותר. בעניין המחיר היקר, עופות אורגניים צורכים מזון שעלותו עד פי 4 מעלות מזון רגיל, והעופות גדלים על שטח רחב יותר הכולל שטחי מרעה, לשם הפרופורציה על השטח שכיום אנחנו מגדלים 1000 עופות מגדלים בד"כ 8000 עופות. כיצד ניתן לחסוך עלויות בקנייית מוצרים אורגניים ? אני מציע שבכל קניית מוצרים אורגניים נסו להגיע ישירות למקור הגידול. מגדל עופות אורגניים , דרום (29.04.03) [email protected] הבאה בתגובה לכתבה הזו : http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2592533,00.html

לא קניתי, מסיבה מאוד פשוטה

ברגע שיש גשם, הוא יורד בכל מקום ,הוא מכיל בתוכו את כל הרעל שעולה למעלה לפני הגשם ויורד חזרה. לגבי עופות, לא מאמינה שלא מזריקים להם ניו קאסל. לגבי מחיר, ברור שאם המזון עולה יותר המחיר עולה יותר והקובינות בלי חס וחלילה לפגוע גדולות. ברגע שהשדה של השכן מרוסס,זה מגיע לכל מקום אלא אם מגדלים בתנאים סטריליים. לא ריאלי כי העלות תהיה כל כך גבוהה שלא תצדיק את הגידול. לא קונה אורגני, קונה בשווקים, יש תוצרת נהדרת כמו בחנויות הקטנות הפרטיות.

פוקסי99

New member
פרודג

יש סיכוי למצוא בפרודג בנתניה בהזדמנות הראשונה אני אבדוק שבת שלום פוקסי

למעלה