שוק החלפות בכפר מל"ל

מיד ליד

New member
שוק החלפות בכפר מל"ל

שוק ההחלפות החמישי יתקיים בכפר מל"ל , שבת , 1/12/07 בין השעות 10:00 ל - 16:00. הכניסה למתחם השוק עולה 10 ש"ח למבוגר. ניתן למסור חפצים לא רצויים ולקחת (ללא עלות נוספת) , מה וכמה שרוצים. השוק לא מיועד לסוחרים. איך זה עובד ? מגיעים למתחם השוק , מוסרים את החפצים המיותרים (במידה ויש) , (ניתן כמובן להגיע בידיים ריקות) , משלמים 10 ש"ח בכניסה (ילדים בחינם) , ומסתובבים בין השולחנות העמוסים בכל טוב. כל אחד יכול לקחת את מה שהוא חפץ בו , ללא תשלום נוסף מעבר למה ששולם בכניסה. למען הסדר הטוב , רק אנחנו מפזרים את הדברים בין העמדות השונות. לנו יש רק שתי בקשות : האחת : לא לעשן במתחם השוק , והשניה : סוחרים - אנא המנעו מלהגיע. נשמח לפגוש בכם אצלנו. גילי 052-3532431

alonaski

New member
דבי - ספרי איך היה??!!

החלפת משהו? היו הרבה "מוכרים"/"חלפנים"?...
היו דברים מעניינים? מה מסרת? ועם מה חזרת הביתה??

באה אליי חברה בהפתעה ........../images/Emo67.gif ו......

מצאתי עצמי יושבת ועוזרת לה להכין 40 כובעי טבחים. [דחוף למחר] היא נתקעה,התופרת שלה חולה כך שלא הייתה לה ברירה. יד לוחצת יד. היא ריתמיקאית [מאוד מוצלחת] יוצרת ומלחינה . תמיד כשאני זקוקה לעזרה היא נעמדת לצידי. אז עברה שבת קסומה ו.................בערב נסענו לקניון ערים רכשנו בגדי חג לילדים ומתנות למישפוחה והכי חשוב..... במקרה עמדו זוג צעיר עם שני גורי חתולה קטנטנים וג'ינג'ים , נחשי...... חזרנו הבייתה עם קניות ושני גורים עייפים ומרוצים!!!

alonaski

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif את נשמעת לי כמו הסיפור על

יוסי ילד שלי מוצלח!...
תסבירי לי רגע - איפה עמדו זוג צעיר עם גורי החתולים??? ,,, 40 כובעים... העלה לי "פלאשים של זכרון" על סיפור ילדות על קוף שגנב כובעים לכובען שנרדם עם שק כובעים מתחת לעץ...
- מכירה???

למעלה