שוק המציאות

שוק המציאות ../images/Emo77.gif

מאד אהובים עלי דוכנים בירידים ובשווקי ימי השישי בעיקר , לא אלו בסגנון שוק רמלה לוד , שם הסחורה צפויה , מוכרת ומיובאת בעיקר מהמזרח , כוונתי לדוכני אמנים פרטיים ואנונימיים המביאים בירידים הקטנים הללו לידי ביטוי את כשרונותיהם . בדוכנים אלו מסתתרים לעיתים אמנים של ממש , חלקם ביישנים חסרי יכולת להתרומם, ואחרים שמחכים לפריצה הגדולה. בשיטוטי אני מגלה לעיתים מציאות של ממש במחירים נמוכים וכדאיים. הבאתי כאן רשימה חלקית של מקומות שכאלה..........
גן העיר בתל אביב רח' איבן גבירול - בימי שישי, 08:30 – 15:00.
קניון ויצמן הסמוך לאיכילוב - בימי שישי, 08:30 – 15:00.
בבית החולים "מאיר" בכפר סבא בימי שלישי מהשעה 10:30 עד 19:00
קניון שער ראשון בתחנה המרכזית -בימים שני 09:00-19:00 ,ימי שישי 09:00-15:30
קניון הצומת בבית החולים תל השומר היריד יפעל בימי שלישי החל מ-10/2/09 ט"ו בשבט.שעות פעילות 08:00-16:00
במתחם ישפרו סנטר במודיעין, בימי שישי , 08:30 – 15:00.
בישוב צור יגאל בימי שישי 08:30 – 15:00.
מרכז יכין סנטר פולג בנתניה יריד מעצבי האפנה והאקססוריז מידי יום שישי קבוע החל מ 6/2 בין 9:30-15
ככר קולנוע אורדע ברמת - גן בקרן הרחובות ביאליק הרואה, ימי שישי 14.00 - 9.00 ונזכיר גם את שווקי סוף השבוע הבאים- ראש העין בימי שישי בכניסה לישוב לבאים מצומת קסם עין המפרץ בשישי שבת בכניסה לעכו נמל תל אביב נחלת בנימין שוק השבת ברהט יריד בחוצות אלונים שבעמק והשוק בכניסה לדליית אל כרמל בשבתות אתם מוזמנים להוסיף על רשימתי

כ חיים

New member
השווקים בעין המפרץ ובדלית אל כרמל

הם שוקי "רמלה - לוד" ובעצם לא רמלה ולא לוד. על אף שלא הייתי בשוק בלוד מזה שנים רבות (פעם מזמן, תוך כדי שרות מילואים, הזדמן לי להיות שם) זכור לי שהייתה שם אוירה מיוחדת שאי אפשר למצוא אותה באותם שווקים המתהדרים בשם שוק "רמלה לוד".

מוסיפה גם משלי:

קניון ערים - כפר-סבא - כל יום שישי מ- 9:00 עד 15.00 תכשיטים, גם עבודות יד, אומנויות שונות וכמובן אוכל.
קניון רננים - רעננה - כל יום חמישי ושישי מ- 9.00 עד 15:00 עבודות יד שונות - אין אוכל @ קניון שבעת הכוכבים - הרצליה- כל יום שישי מ- 9.00 עד 15:00 - דברי אומנות שונים - ואוכל. והכי טובה בכל המיקומים זאת חיה בי. איפה היא בכלל?

יש שוק איכרים בנמל תל אביב - או היה...

האם מישהו יודע מה קורה שם? האם הוא מתקיים ואיך הוא? האם כדאי לנסוע לראש העין? האם זה שוק מוצלח?

רונה 2346

New member
יריד בכיכר צינה דיזנגוף שלישי/שישי

שוק עתיקות ויד שנייה - כיכר דיזנגוף השוק מתקיים בימים ג' ו- ו'. בימי ג'- החל משעה 12:00 בצהריים עד השעה 22:00 (ברחבת קולנוע רב- חן שבכיכר דיזנגוף). בימי ו'- החל מהשעה 07:00 בבוקר ועד השעה 16:00 בשני צידי הכיכר. בשני הימים המיוחדים הללו מוצעים למכירה מגוון פריטים, החל מאביזרי יד שנייה, חפצי אומנות אספנות, שטרות ומטבעות, צעצועים ישנים, כרזות, גלויות, מצלמות אספנות, תכשיטים ישנים, ספרים נדירים, בגדי וינטג' וכו. בנמל - ממליצה על ישיבה ב"שלוותא" יש גם מתחם סגור. הישיבה במתחם הפתוח - כייף - מוזיקה נעימה נוף ובריזה כל היום.

שוק ראש העיין הוא שוק ססגוני,

יש שם פלאפל של פעם שעושים בני עדת תימן, יש שם המון שמעטס , קלטות ודיאו ב-10 ש"ח של הסרטים הכי חדשים, ריחות והמולה של שוק והוא די גדול. אני חושבת שחוויה שם.

למעלה