שוק השכירות בסיליקון ואלי

sharonr5

New member
שוק השכירות בסיליקון ואלי

אז לאט לאט מתכוננים למעבר מבוסטון לואלי. מסיימים החלטה על עבודה, בין סטארט אפ בסנטה קלרה לאפל (לבעלי, אני אמשיך בעבודה הנוכחית מהבית לפחות עד שימאס לי לעבוד מרחוק). ייתכן שתוך חודש אנחנו כבר שם. החלטנו לחכות עם הקניה בשנה הראשונה, לודא שהואלי אכן מתאים לנו, לראות איפה החיים שלנו נסגרים, איפה החברים, איך הפקקים... את השוק קניה אני קצת הבנתי, אבל איך זה עובד עם השכרה? האם אפשר לסגור משהו בביקור של סופ״ש או שזה סרט של העלאת מחירים בין מועמדים וכו? נגור לדעתי באיזור קופרטינו/סאניוויל על גבול מאונטיין ויאו (הילדים עוד לא בגילאי בי״ס, אז לא לחוצים על הבית ספר הטובים, אבל יהיה נחמד אם לא נהיה חייבים לעבור דירה אם נחליט שמתאים לנו שכירות לעוד קצת זמן, הגדולה בת 3.5). בכמה משתנים המחירי השכרה בין מה שרשום במודעה לבין מה שנסגר בסוף?
ואם מישהו מכיר חברה טובה לנהל את הבית שלנו בבוסטון בינתיים, אקח גם המלצות לזה! לא נמכור עד שנקנה בשביל לא לשלם capital gains.

תודה!

John the Savage

New member
רק לגבי המשפט האחרון: לא ברור לי למה הכוונה

למה את מתכוונת כשאת כותבת "לא נמכור עד שנקנה בשביל לא לשלם capital gains"?

אם כבר, זה להיפך. אתם זכאים לפטור על רווחי הון של עד 500K דולר על מכירת הבית בתנאי שהבית היה בית המגורים העיקרי שלכם במשך לפחות שנתיים מתוך חמשת השנים האחרונות. מה שאומר שלהיפך: אם תמכרו עכשיו תהיו פטורים ממס, אבל אם תתמהמהו יותר מ-3 שנים, כן תצטרכו לשלם מס על רווחי הון, גם אם בדיוק תקנו בית חדש.

או שלא הבנתי אותך נכון?

sharonr5

New member
הבנתי אחרת...

הבנתי שאם מוכרים, ולא קונים בית חדש תוך שנה, צריך לשלם. אבל אם קונים תוך שנה (וזה לא משנה כמה זמן היה לך את הבית), אז זה כאילו העברה של הבית ואין חובת capital gains... אנחנו פה שנתיים, אז גם החוק שאתה רשמת קונה לנו קצת זמן. כך שכך או כך, נרצה להתחיל בשכירות. בעלי לקח את העבודה באפל, אז זה האיזור בעיקרון שנחפש בו

naf86

New member
1031 exchange?

IRC Section 1031 (a)(1) states: “No gain or loss shall be recognized on the exchange of property held for productive use in a trade or business or for investment, if such property is exchanged solely for property of like-kind which is to be held either for productive use in a trade or business or for investment.”

naf86

New member
יכול להיות שאני טועה

אבל ממה שאני הבנתי, מדובר יותר על בתים להשקעה, ולא בית פרטי.

Boston Guy

New member
אתה לא טועה. הכלל תופס רק לגבי נכס "עיסקי".

מצד שני - אין לנו מושג איזה תצהירים הוגשו לגבי הנכס של פותחת השירשור למס הכנסה האמריקאי. אולי הם קנו נכס תחת ישות עיסקית והשכירו אותו לעצמם...

naf86

New member
זה מה שחשבתי

הגיוני לי שיש רווחי הון במכירת נכס להשקעה. אני גם ידעתי שאפשר לגלגל את המיסים לנכס הבא. לא חשבתי שיש גם בבית פרטי ולא עסקי.
&nbsp
אני מנסה לחשוב על היתרונות של קניית בית תחת העסק והשכרה לעצמך. אני יכול לחשוב על כמה חסרונות במהלך כזה. יש יתרון לעשות את זה ככה?

John the Savage

New member
ה-IRS לא אוהב התחכמויות בסגנון של השכרת נכס לעצמך

לכאורה, אם הם משכירים את הבית הנוכחי במשך שנה-שנתיים למישהו אחר ואז מוכרים אותו, הם יכולים לנסות לסווג אותו כנכס להשקעה. אבל מצד שני גם הנכס החדש שהם קונים אמור להיות נכס להשקעה ולא למגורים. ואפילו אם זה יעבוד, זה ידפוק אותם כשימכרו את הבית החדש, משום שאז לא יוכלו לקבל את הפטור של 500K.

sharonr5

New member
כניראה שפשוט לא הבנתי נכון

זה בית פרטי, לא נקנה תחת שום עסק. מישהו מקומי אמר לי על עניין המיסים הזה, ניראה שאני צריכה ללמוד את העניין קצת יותר טוב. אם אין שום יתרון של מיסים בלהחזיק את הבית, זו תהיה החלטה אחרת האם למכור או לא... תודה לכולם, טוב לדעת!

למעלה