שוק טלה (כבש) בתנור
בקערית
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה (לא חובה)
3 כפיות כמון
1/2 כפית כורכום
כפית חרדל
כפית מלח
ושמן זית עד קבלת נוזל סמיך
מברישם את השוק עם המרינדה אשר הכננו
דוקרים את השוק עם סכין שפיצית ודוחפים לכל גומה חצי שן שום
אני נוהג להכניס יחד עם השום גם עלה אחד של רוזמרין ועל השוק והמרינדה המרוחה אני מדביק עלים טריים של עלי דפנה
לוקחים תבנית מצפים ברדיד אלומינים מניחים את השוק על הרדיד שמים במרכז התנור בחום הגבוה ביותר ל20 דקות ומורידים את חום התנור ל220 מעלות ל50 דקות
זמן זה מתאים לשוק במשקל של כ2.5 קילו .כל קילו נוסף להוסיף זמן של כ25 דקות
עכשיו כמו תמיד
אין מה לפחד והכנת השוק היא מהירה ולא מסובכת, וכל אחד או אחת יכול להכין ולהנות כמו שאנחנו נהננו אפילו ליקקנו אתהעצמות
והמלצה נוספת לא לבקש באטליז להוציא את העצם, היא מוסיפה המון לטעם ויש סועדים אשר אוהבים לגרד את העצם וכך לאכול למה לקלקל להם,
לא ממליץ לקלף את שכבת השומן לפני ההאפיה ניתן להוריד לאחר ההכנה בזמן ההכנה השומן מוסיף טעם וארומה.
לשוק טלה יש את הארומה המיוחדת לבשר כבש ולכן מי שלא אוהב את הטעם המיוחד הזה להקפיד לרכוש שוק קטנה של כ2 קילו. שוק מעל 2.5 קילו היא כבר של כבשה בוגרת
בקערית
כף פפריקה מתוקה
כפית פפריקה חריפה (לא חובה)
3 כפיות כמון
1/2 כפית כורכום
כפית חרדל
כפית מלח
ושמן זית עד קבלת נוזל סמיך
מברישם את השוק עם המרינדה אשר הכננו
דוקרים את השוק עם סכין שפיצית ודוחפים לכל גומה חצי שן שום
אני נוהג להכניס יחד עם השום גם עלה אחד של רוזמרין ועל השוק והמרינדה המרוחה אני מדביק עלים טריים של עלי דפנה
לוקחים תבנית מצפים ברדיד אלומינים מניחים את השוק על הרדיד שמים במרכז התנור בחום הגבוה ביותר ל20 דקות ומורידים את חום התנור ל220 מעלות ל50 דקות
זמן זה מתאים לשוק במשקל של כ2.5 קילו .כל קילו נוסף להוסיף זמן של כ25 דקות
עכשיו כמו תמיד
אין מה לפחד והכנת השוק היא מהירה ולא מסובכת, וכל אחד או אחת יכול להכין ולהנות כמו שאנחנו נהננו אפילו ליקקנו אתהעצמות
והמלצה נוספת לא לבקש באטליז להוציא את העצם, היא מוסיפה המון לטעם ויש סועדים אשר אוהבים לגרד את העצם וכך לאכול למה לקלקל להם,
לא ממליץ לקלף את שכבת השומן לפני ההאפיה ניתן להוריד לאחר ההכנה בזמן ההכנה השומן מוסיף טעם וארומה.
לשוק טלה יש את הארומה המיוחדת לבשר כבש ולכן מי שלא אוהב את הטעם המיוחד הזה להקפיד לרכוש שוק קטנה של כ2 קילו. שוק מעל 2.5 קילו היא כבר של כבשה בוגרת