שוק יד שניה

שוק יד שניה

מתארגנים בכפר סבא לעזרה לחד הוריות וכאן אני פונה אליכם... א. נשמח לאסוף דברים למסירה: בגדים, כלי בית, ספרים , משחקים וכו... ב. הכי נשמח שתבואו לרכוש.... להלן הפרטים: קבוצת נשים למען משפחות חד-הוריות בכפר סבא יוזמת שוק יד שנייה בסוכות בחול המועד סוכות, ביום שישי 28/9/09 בין השעות 10:00 ל-14:30 על הדשא ב"בית שרה", (ליד פנטזיה, צמוד לרחבת הקניון), ויצמן 83, כפר-סבא מה בשוק? ביגוד, אביזרי אופנה, מוצרים לבית, צעצועים ועוד ועוד!!! בואו לקנות ממגוון המוצרים, במחירים סמליים. ההכנסות יוקדשו לפעילות משפח"ה – מרכז למשפחות חד-הוריות. יש שינוע אז אנא צרו קשר ויבואו לאסוף

A N N 7

New member
../images/Emo43.gif../images/Emo222.gif../images/Emo219.gifממש כמו באמרקיה?רק?

שם כול אחת לעצה אוספת כול מה שהיא מוכרת על הדשה.- וגם למען אנשים עם קשאים וגם וגם שוק המציאות .יש דימיון? גמר חתימה טובה כאן לכולם חני

מסבירה

לא כמו באמריקה... המכירה היא כללית והכסף נאסף ע"י המארגנות בקופה ראשית ההכנסות יוקדשו לפעילות משפח"ה – מרכז למשפחות חד-הוריות. אפשר לפנות אליי. הכי חשוב שתבואו לקנות נאספו כבר דברים מדהימים

A N N 7

New member
מאמינה בו החשוב הוא המטרה.

אני גם רוצה ךתרום וגם לזכות בפריטים למכירה. רק יש לי בקשה .? והיא איך אני אעביר כסף לתרומה וגם לרכית כמה פריטים מאוד רוצה . ואת יכולה למור לי את הפריטים- האם יכולה אני לשלוח לך מסר? מודה לך חני. חתימה טוב לך לכני ביתך .

A N N 7

New member
../images/Emo63.gifחתימה טובה לפורום לך. מאמינה בו../images/Emo20.gif

לי יש מקלדת על הפנים. ובמקום ה-כ שנתקעת אני ק כותבות. וגם כול הרוס מקלדלת ישנה. שנשתפה במיץ פטל מהבן של השכנה.? היתה חדשה אופטית עבדה רק חצי שנה. והמקור שהוא הכי חזק בעולם מ..... לא רוצה להחליף או לתת פיצוי. לא נורה נדאג לאחרת .יש כאן אדם שפוגע באנשים שכותבים עם שגיאות. אני כתבתי לך כאן שאחרים יבנו? טוב רוצה לשלוח מסר תני? תגובה בבקשה לגבי השוק חני חתימה טובה.

אן 7

טם את רוצה לרכוש את מוזמנת להגיע אי אפשר לקנות באופן וירטואלי צריך לבוא ולבחור יש הרבה מאוד פריטים

A N N 7

New member
../images/Emo47.gif../images/Emo63.gifבוסתדום חתימה טובה? תפרטי?

מה יש לך למסור הכול חשוב מתוקה.. לי לך לכולנו? חני חתימה טובה לך לבני ביתך..
?

המון דברים מעורבבים...

אבל מעונינת לתת הכל למישהי אחת שתחלק לכולם עשיתי סדר לפני החג ויש כל מיני קצת בגדים וכל מיני חפצים...

A N N 7

New member
רק שוקולתה? יכולה? רוצה?

תנסי היא יכולה לפרט להעביר או איך שנוח לך מתוקה הכול עננין של כן או לא. חתימה טובה.

מזכירה שוק מחר

קבוצת נשים למען משפחות חד-הוריות בכפר סבא יוזמת שוק יד שנייה בסוכות בחול המועד סוכות, ביום שישי 28/9/09 בין השעות 10:00 ל-14:30 על הדשא ב"בית שרה", (ליד פנטזיה, צמוד לרחבת הקניון), ויצמן 83, כפר-סבא מה בשוק? ביגוד, אביזרי אופנה, מוצרים לבית, צעצועים ועוד ועוד!!! בואו לקנות ממגוון המוצרים, במחירים סמליים. ההכנסות יוקדשו לפעילות משפח"ה – מרכז למשפחות חד-הוריות.

למעלה