שוק ספרים חדש

שוק ספרים חדש

(ההודעה הקודמת נמחקה בגלל צירוף מס' טלפון) ספרות זולה שוק ספרים, סרטים ומוסיקה אוספים נדירים בכל יום חמישי החל מתאריך 01.05.2003 בין השעות 14:00-23:00 יתקיים שוק ספרים , סרטים ומוסיקה ברחבת כיכר -דיזנגוף. שוק הספרים מציע מגוון רחב של ספרים בתחומים שונים ספרי קריאה ולימוד , ספרים משומשים, ספרות ילדים ספרות בשפות שונות וכן ספרים נדירים לאספנים. בתחום קולנוע ימכרו סרטים נוסטלגים, מיני סדרות שספק אם ניתן לרכוש במקום אחר, סרטים חדשים וסרטים לילדים לכל הגילאים במחירים מצחיקים. בתחום מוסיקה תקליטים, קלטות ודיסקים של זמרים ולהקות אהובים מתקופות שונות, מגוון של דיסקים ישנים ומודרנים. וכן אוספי מוסיקה נדירים. שווקים דומים קיימים בערים הגדולות ברחבי בעולם, ועכשיו גם בת"א בכיכר דיזנגוף-שווה וכדאי להגיע !!!

השמ

New member
התאפקתי אבל עכשיו אני אשאל

מה הרעיון, או שלא הבנתי והשוקים שונים בתכולה או שזאת כפילות על אותו מטר מרובע, .... למה ?

cobobi

New member
הרעיון הוא ...

*** שוק הספרים בכיכר דיזינגוף *** הוא בחסות עירית ת"א ומתפרס על כ- 300 מ"ר, מגיעים לשוק סוחרים ואנשים פרטיים כאחד. מחירי הספרים בשוק מתחילים מ- 5 ש"ח ומעלה. לגביי מלאי הספרים: כל אחד מביא את מה שיש לו להציע. לי לדוגמא יש כ- 1200 ספרים מתוכם יש כ- 200 ספרי מד"ב ופנטסיה כ- 300 ספרי ילדים ונוער כ- 100 ספרי פעוטות כ- 200 ספרי מקור כ- 250 ספרים מתורגמים ועוד כ- 150 בנושאים שונים בנוסף לספרים יוצגו למכירה גם קלטות וידאו ולא מעט תקליטים ודיסקים. אני חושב שזה השוק הגדול ביותר תחום. *** שוק הספרים של דיזינגוף סנטר *** השוק בחסות האתר www.findabook.co.il גם בשוק הזה יש לא מעט ספרים. החשוב מכל להגיד זה מטבע הדברים בכל שוק יש אמורים להיות ספרים שונים ואורך החיים של כל שוק כזה תלויי בכם הצרכנים, צריך להגיע להראות התענינות ואז כל הצדדים יהיו מרוצים.

השמ

New member
תודה על התשובה המפורטת

אז אני מבין שפחות או יותר פשוט מדובר במארגנים ויוזמים אחרים ולכן השווקים נפרדים. בכל אופן, אני אשבץ לי ביקור חובה בשני השווקים הללו לשבועות הקרובים. זה רק עניין של זמן ומזומן

שוק ספרים

הרעיון הוא שיהיו כמה מקומות שאפשר למצוא ספרים יד שניה. א. הרבה הרבה יותר זול. ב. אפשר למצוא מה שלא מוצאים בחנויות הרגילות ג. תל-אביב "עיר ללא הפסקה" ומלאה באירועים ואטרקציות. את מוזמנת לבדוק את שני המקומות ולהסיק מסקנות בעצמך. יהודית

המשך לתשובה

גם אני מהמציגים. יש לי מבחר ענק של ספרי ילדים, סיפורת עברית ומתורגמת, ספרי אומנות, שירה, ביאוגרפיות, היסטוריה, מדע בידיוני ונדירים למינהם. מבחר ענק מוזמנת ! יהודית

השמ

New member
קודם כל, מין ../images/Emo8.gif

אני זכר, לא נקבה. דבר שני, פשוט תמהתי על הקירבה בין השווקים הן במיקום וכמובן ביום בשבוע. סה"כ זה ממש לא משנה אם יש שני שוקי ספרים משומשים קרובים או שוק אחד יותר גדול. אם כולם יציגו בשוק אחד (זאת אומרת יותר דוכנים) , זה אפילו יותר נוח מאשר שני שווקים בעלי תכולה דומה (זהה ?) . אבל במקרה זה הקירבה מפצה על כך. בכל אופן, יוזמה ברוכה . כבר אמרתי, רשמתי את זה כבילוי משפחתי , אני חושב ששבוע לאחר יום העצמאות.

miraab

New member
שוק ספרים בדיזינגוף סנטר

הייתי בשבוע שעבר בדיזינגוף סנטר והמתחם של שוק הספרים היה ריק האם הוא עבר למקום אחר? לככר דיזינגוף? או שזה שוק אחר?

למעלה