בינתיים הוא חשוד בסיוע באונס וקסניה מגבה אותו בטיפשותה
כתבת גלי צה"ל הדס שטייף קיבלה שיחת איום, לטענתה, ממשפחתו של מתמודד "האח הגדול", אחרי שגינתה בפייסבוק את הווידוי שבו חשף כי שכב עם בחורה בצוותא עם אחיו התאום, מבלי שזו ידעה על כך
"מרמה והונאה של צעירה תמימה שחשבה שהיא מקיימת יחסי מין עם אחד והתברר שהיא עושה זאת עם אחיו", כתבה שטייף בדף הפייסבוק שלה. "זו בדיחה כשזה קורה בין תאומים שמתחלפים ביניהם בכיתת לימוד. לא כשהם נכנסים למיטה עם צעירה. זה נקרא אונס. ולו רק בגלל זה עמרי הזה אסור שיזכה באח הגדול שהפך לקטן".
בהמשך דיווחה שטייף כי בעקבות הפוסט המדובר זכתה לשיחת טלפון זועמת מאמו של בן נתן . "עכשיו אני אשמה", כתבה שטייף, "וגם בחוצפתה האשימה אותי שאני פועלת בשביל שי חיי...נו באמת".
"הסתכלתי על זה והייתי בשוק" אומרת שטייף לוואלה! תרבות, על פי חוק מדובר באונס במרמה כי איך אפשר לקרוא לזה אחרת? אז העליתי פוסט על זה, וזה התחיל לרוץ ברשת. תוך שעה מצלצלת אליי איזו גברת אחת, יהודית בן נתן, שכמובן לא ידעתי מי היא. בקושי זכרתי את השם בן נתן, והייתי נורא חביבה אליה, ופתאום היא התנפלה עליי: "'מה אני חושבת לעצמי,
אני מאשימה את הבן שלה באונס'. אמרתי לה, תקשיבי אני לא המצאתי כלום. אני מצטטת ממה שהוא אמר, משמיעה את מה שהוא אמר. אז היא אומרת לי: 'לא, הוא בבית סגור ונפלטות מילים והוא קצת מגזים'. בהמשך מתארת שטייף איימה לתבוע אותה אם לא תסיר את הפוסט, איום אליו הצטרף גם אביו של בן נתן לדבריה. כך הסתיימה השיחה.