שורבטתי
*לקוח מאתר שוקס* שורבטתי=העבירו אליי את השרביט אתם רוצים לדעת איזה? של 4 הדברים.... נתחיל... 4 דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני כותבת מגיל 9 שירים ולאחרונה התחלתי סרט. 2. אני חולת מוסיקה
3.התחלתי לא מזמן לנגן על גיטרה 4.תאמינו או לא אבל תכניותיי לגביי השנה הקרובה רחוקים מלהיות סגורים 4 מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. תל אביב וגם לגור שם
2. אקפולקו- כי אין על המקום המדהים הזה וגם לא יזיק לי לשפר את ידיעות הספרדית שלי 3. ניו-יורק- כי תמיד רציתי להיות שם 4.המקום בו מלאני עושה את החזרות שלה. 4 מקומות בהם לא הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. צפון (רעות אל תקחי אישי
) 2.לבנון. 3. בית ספר 4.בחוץ בחום הזה. 4 סרטים שאהבתי: 1. למראית עין. 2. הבועה. 3.חופשיות על הבר. 4. דיזנגוף 99 אפשר עוד אחד? התפוז המכני
4 שירים שאני אוהבת: 1. קליפה של איה כורם 2.יומן מסע 3.עד הקצה של דנה ברגר 4.דרך הכורכר של אריק סיני 4 תכניות טלויזיה שאני אוהבת: 1. בטיפול. 2. ורוניקה מארס. 3.האלופה. 4.תכניות בישול. 4 ספרים שאהבתי: 1. כל חלומות העולם- פסואה 2. צורות- יונה וולך. 4 שירים של מלאני שאני אוהבת במיוחד: 1. first day of my life 2. little pieace of me 3. melt 4. i turn to you 4 דברים שעוד לא הספקתי לעשות: 1. רישיון 2. לנצח את אלומה גורן ב1-1. 3.ליסוע לטיול בחו"ל. 4.להופיע. עכשיו אתם תעתיקו את הקטגוריות ותענו את שלכם, אתם יכולים להוסיף קטגוריות או לשנות. תהנו!
*לקוח מאתר שוקס* שורבטתי=העבירו אליי את השרביט אתם רוצים לדעת איזה? של 4 הדברים.... נתחיל... 4 דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני כותבת מגיל 9 שירים ולאחרונה התחלתי סרט. 2. אני חולת מוסיקה