שורבטתי

דג י ת

New member
שורבטתי

*לקוח מאתר שוקס* שורבטתי=העבירו אליי את השרביט אתם רוצים לדעת איזה? של 4 הדברים.... נתחיל... 4 דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני כותבת מגיל 9 שירים ולאחרונה התחלתי סרט. 2. אני חולת מוסיקה
3.התחלתי לא מזמן לנגן על גיטרה 4.תאמינו או לא אבל תכניותיי לגביי השנה הקרובה רחוקים מלהיות סגורים 4 מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. תל אביב וגם לגור שם
2. אקפולקו- כי אין על המקום המדהים הזה וגם לא יזיק לי לשפר את ידיעות הספרדית שלי 3. ניו-יורק- כי תמיד רציתי להיות שם 4.המקום בו מלאני עושה את החזרות שלה. 4 מקומות בהם לא הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. צפון (רעות אל תקחי אישי
) 2.לבנון. 3. בית ספר 4.בחוץ בחום הזה. 4 סרטים שאהבתי: 1. למראית עין. 2. הבועה. 3.חופשיות על הבר. 4. דיזנגוף 99 אפשר עוד אחד? התפוז המכני
4 שירים שאני אוהבת: 1. קליפה של איה כורם 2.יומן מסע 3.עד הקצה של דנה ברגר 4.דרך הכורכר של אריק סיני 4 תכניות טלויזיה שאני אוהבת: 1. בטיפול. 2. ורוניקה מארס. 3.האלופה. 4.תכניות בישול. 4 ספרים שאהבתי: 1. כל חלומות העולם- פסואה 2. צורות- יונה וולך. 4 שירים של מלאני שאני אוהבת במיוחד: 1. first day of my life 2. little pieace of me 3. melt 4. i turn to you 4 דברים שעוד לא הספקתי לעשות: 1. רישיון 2. לנצח את אלומה גורן ב1-1. 3.ליסוע לטיול בחו"ל. 4.להופיע. עכשיו אתם :) תעתיקו את הקטגוריות ותענו את שלכם, אתם יכולים להוסיף קטגוריות או לשנות. תהנו!

ב י א ץ

New member
אהבתי את הרעיון ../images/Emo13.gif

כשיתפנה לי קצת זמן אני אוסיף קטגוריות משלי. בכל מקרה, מאיפה את מכירה את אלומה גורן?!

עונה:

ארבעה דברים שלא ידעתם עלי: 1. בהתחלה הייתי בוכה כל פעם ששמעתי את השירים Closer ו Feel The Sun. 2. אני הולכת להפסיד את הגמר של "כוכב נולד4" ביום חמישי כי אני אהיה בלימודים. 3. אני חושבת שלמאיה רוטמן מגיע לנצח בגמר של "כוכב נולד4" למרות שלדעתי זאקו אייזנברג ייקח. 4. עשיתי את הבגרות בספורט בכיתה י"ב על השיר If That Were Me (בהתחלה התכנון היה לעשות את I Turn To You) ארבע מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. בבית של מלאני... 2. בברכה או בים. 3. בלונדון- סתם כי בא לי... 4. במקסיקו או בארגנטינה. ארבע מקומות בהם לא הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. בכיתה במכללה. 2. בעבודה. 3. רחובות (גליה תבין למה...) 4. בבר מצווה של שכן שלי- כי ממש אין לי מה לעשות שם עם כל השכנים הסנובים שלנו... ארבעה סרטים שאהבתי: 1. "הרדוף לבן"- עם מישל פייפר. 2. "אביבה אהובתי"- עם רותם אבוהב. 3. "גוטיקה"- עם האלי ברי. 4. ספייס וורלד. ארבעה שירים שאני אוהבת: 1. "אדוני"- רוני סופרסטאר. 2. "Because Of You"- קלי קלארקסון. 3. "Luka"- סוזן ווגה. 4. "איתי"- קרן פלס. ארבע תוכניות טלוויזיה שאני אוהבת: 1. "האלופה". 2. "Rebelde" 3. "כוכב נולד"- למרות שלא ממש יוצא לי לראות את זה בגלל הלימודים. 4. "השיר שלנו". ארבעה ספרים שאהבתי: 1. "ניצוצות" 2. ספייס וורלד- הסיפור האמיתי. 3. "התפסן בשדה השיפון" 4. "אל עצמי"- גלילה רון פדר עמית ארבעה שירים של מלאני שאני אוהבת במיוחד (הבחירה הייתה מאוד קשה- חייבת לציין): 1. First Day Of My Life 2. If That Were Me. 3. Nexe Best Superstar 4. Better Alone ארבעה דברים שעוד לא הספקתי לעשות: 1. רישיון. 2. מיליון דולר... 3. להיות מאושרת, אבל באמת מאושרת מהחיים שלי. (עזבו, אני חיה באשליות כי זה לא יקרה בחיים
) 4. לפגוש את מלאני פגישה אישית.

דג י ת

New member
אה אחותי! גמאני לא אראה את הגמר

כנראה, יש לי מחר שיעור :( אנחנו ממשמ תואמות מראש :) רשמתי שאני בעד מאיה? כי לא זכור לי שרשמתי אבל אם כן, אז תדעו שאני חושבת שמאיה היא בנאדם מאוד אבל מאוד מוכשר וימים יגידו אתם תראו!

britmel

New member
../images/Emo45.gif מאיה../images/Emo99.gif

היא כ"כ מוכשרת..
4 דברים שלא ידעתם עליי: 1. אני כותבת יומן מגיל 10.. יש לי כבר 4 2. הייתי רק פעם 1 בחו"ל 3. אף פעם לא אכלתי סלט 4. אני מפונקת מאוד בקשר לאוכל.. 4 מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. לונדון ( עם מל או בלי ) 2.במלון הנסיכה אילת 3. ארה"ב 4.ארגנטינה 4 מקומות בהם לא הייתי רוצה להיות עכשיו: 1. בחוץ 2. בלבנון 3. בירדן 4. סוריה 4 סרטים שאהבתי: 1. אישה יפה 2. ספייס וורלד 3.חופשיות על הבר. 4. מדגסקר אפשר עוד אחד? קרוסרודס 4 שירים שאני אוהבת: . ..cassie-me & u1 2.justin timebrlake-sexybeck 3. beyonce de ja vo 4.britney spears- someday i'll understand 4 תכניות טלויזיה שאני אוהבת: 1. זהות בדויה 2.השיר שלנו 3. המשפט של אימי 4. כוכב נולד\רוקדים עםכוכבים 4 ספרים שאהבתי: 1. הארי פוטר 2. אן מאבונלי 3. כל עוד אנחנו יחד -ג'ודי בלום 4. anny's baby ספר יפה . 4 שירים של מלאני שאני אוהבת במיוחד:( לא דווקא בסדא הזה..) 1. first day of my life 2. little pieace of me 3. melt 4. i turn to you 4 דברים שעוד לא הספקתי לעשות: 1. רישיון 2. לטייל בחו"ל 3. ללמוד בבבית ברל 4. להיות יותר משבוע עם חבר שלי בלי שאר הקבוצה

דג י ת

New member
חחח אני רואה שאני לא היחידה שלא

עשתה רישיון כאן אפשר לפתוח פורום אלה שלא עשו רישיון

ב י א ץ

New member
שרית לא תיכנס לפורום שהצעת..

כי להזכירך, אחרי המפגש תיאוריה שלנו, היא עברה תיאוריה ואז הוציאה רשיון בהצלחה
(אני לפחות מקווה שזה היה ככה בסוף)

דג י ת

New member
אז יאללה תחרות!

מי שמוציאה ראשונה רישיון מה מקבלת? רעות ושרית תחשבו על משהו טוב...

britmel

New member
../images/Emo45.gif מי שעוברת תאוריה ראשונה../images/Emo35.gif?

נפגשות לארוחה..??

דג י ת

New member
לא תיאוריה רישיון

מי שעוברת ראשונה האחרות משלמות על הארוחה
הבנתן? רק מי שאין לה רישיון יכולה להשתתף

ב י א ץ

New member
אבל כמובן בתנאי ש..

בזמן הלמידה לתיאוריה אז לא יקרו אחד מהדברים הבאים: 1. המנקה תצטרך לבוא. 2. לא יהיה מפתח בהישג יד. 3. שרה תצטרך להיות הנציגה שנשלחת מקצה העולם, (הקומה השלישית של עזריאלי) לראשל"צ בשביל לפתוח לה ת'דלת

למעלה