שורדים- גברים

yonatan6

New member
שורדים- גברים

היי, מסיוני הדל בעולם העצוב והחזק של השורדים, לא ניפגשתי או שוחחתי עם גברים נוספים שעברו התעללות מינית ע"י נשים וגברים שעברו התעללות בכלל. הייתי שמח ליצור קשר עם שכאלה... תודה, יונתן

בוקר טוב יונתן,

וברוך הבא
אני מקווה שיותר מאוחר במשך היום יבואו אולי גברים נוספים, והשיח ביניכם יגדל. בינתיים, אני מציע לך לקרוא מעט בדף הזה, שמוקדש במיוחד לגברים שבנינו, ותוכל למצוא שם גם הפניה לחדרים שנכתבו על ידי גברים, ובאו לספר את הסיפור שלהם.

יוסי *

New member
ליונתן

אז הנה,יונתן, אתה יכול לראות שיש עוד אחד לפחות שעבר פגיעה/התעללות מינית. לקח ועוד לוקח לי זמן להבין ולאמוד את נזקיה של הפגיעה, מי שפגע בי היה גבר, ואני הייתי אז ילד. שמח בשבילך שמצאת אומץ לכתוב. הרוך הבא

לי סהר

New member
על גברים

יוסי ויונתן התרגשתי לראות את הודעותכם ורוצה לברך אתכם על הפתיחות והמודעות וגם האומץ שנדרש מאיתנו בחברה שבה אנו חיים. אני עורכת חוברת "מחברת חשבון" שבה כותבות בעיקר נשים ואעריך מאוד אם תרצו להצטרף אלינו ולכתוב, לצייר או לצלם. אם תרצו ופנייתי היא כמובן אל כל מי שרוצה אשמח לשלוח חוברת להיכרות, כיתבו לי לאימייל ואל תשכחו לציין כתובת למשלוח. אני רוצה לציין שזו לא פרסומת במובנה המוכר, כל רצוני שכמה שיותר אנשים ידעו על קיומה כי הכתיבה בה נעשית ללא ביקורת ספרותית או איזושהי, כולנו כותבים מהבטן ומבטאים כל אחד ואחת לפי דרכו את תחושותיו. לבנה

למעלה