שורה ראשונה באמצע הופעה פרטית

שלידודי

New member
שורה ראשונה באמצע הופעה פרטית

חוויה שתסופר ותפורט מחר רצינו רק להגיד שהיה מדהים שורה ראשונה באמצע ממש כייף. מה בקשר לסופ"ש בצפון? שלי ליאור עמית

alti26

New member
היה פשוט מהמם !!!!!!!!!!!!!

ראשית אני מאוד מודה לחנית שמיר המקסימה שהתקשרה וסיפרה לי שהיא מגיעה למיומנה .הגענו לאולם הטמפרטורה היתה מאוד נעימה ואפילו התחממה במהלך המופע .ראשית היו העמדות חדשות ומאוד מוצלחות בועז לצערי לא היה .אך היה אדם אחר שתופף בצורה טובה וממש אנרגטי.הייתה דמות חדשה אשר רקדה בצורה מהממת ומי ששם לב איך היא רקדה בקומה השנייה (מעיין מרפסת שמוקמה על הבמה) היה ממש מרשים .הקפוארה של בטו הייתה חזקה ומאוד איכותית השתכנעתי אני שהוא רקדן קפוארה מלידה פשוט מקצועי.סרחיו ברהמס שר בפורטוגזית במושלמות ואף סגרתי עיליי ויכולתי לחוש את סיפורי אבי על מחוזות ילדותו(הרגשה מיוחדת).נטלי פיק -היא דמות שהפכה להיות אהודה עליי מאוד חיוך מושלם .רקדנית סטפס נהדרת ומקצועית מאוד.בלטו בהופעתם קרן המקסימה שנגנה בכינור בצורה מושלמת חיוכים שגורמים לך ערגה ומאוד נעימים .טניה רקדנית פלמנקו מופלאה תנועות גוף מושלמות רגליים ארוכות ותנועה מיוחדת ומקצועית.היום הגלוייה המצויירת היתה מופלאה והלוואי היה אפשרי להקפיא את השיר הזה שהביצוע הלילה גרם לי צמרמורת ומיוחדות קולה היה מן המרשימים ששמעתי לסיכום המופע היה מהפנט ומיוחד מאוד ,חברי הלהקה מקבלים אותי בצורה אישית ומאוד חביבה כייף לאהוד קבוצה מקסימה כזו אפילו אחראית האולם נתנה לי יחס אישי ואולי ממש חמודה מקסימה ומיוחדת . חברי מיומנה -תודה שאתם עוטפים בצורה מיוחדת מקצועית ומהממת את האדם שבשבילי הוא מקור חיים ואדם מקסים שהשילוב בינכם ימשך לתקופה ארוכה מאוד דודי אלטמן

YulaShpil

New member
../images/Emo12.gif הופעה פרטית?

הלו? פרטים! מה זה העמימות הזו? ובעניין הצפון, אנחנו כנראה נצפין לסופ"ש ב-25 לחודש, אז אפשר אולי לערוך מפגשון קטן. (
ענבלי! לתשומת ליבך)

שלידודי

New member
אני הרגשתי שאני בהופעה פרטית

זאת לא היתה הופעה פרטית אבל ההרגשה היתה בהחלט, ישבנו דודי(לא בעלי) אמא שלי (חנית) ליאור עמית ואני ,אמצע הבמה שורה ראשונה, היה קצת קרוב בזמן ריקוד הפחים והאורות העמית אמר שהאור מהפחים סנוור אותו ורוח הסגירה של הפח היתה לי נעימה בפרצוף. אני לא מתלוננת בכלל, עשינו פרצופים לתומר בעל הכשרון האדיר בלהקה על קולות מהפה והחתיך של הלהקה(במקרה הוא היה חבר של אח שלי בילדותנו ואנחנו עדין מעריצות שלו) השילוב והאנרגיות בין דיויד ללהקה הוא אדיר מחמם את הלב ומקפיץ את הרגלים אבל גם בשורה הראשונה לא יכולנו לרקוד אלה רק לקפוץ ולנענע את הכסאות של כל השורה. ודיויד מה אני יגיד לכם.........הפעם הוא רקד ממש רקד מפעם לפעם הוא משתחרר יותר ויותר, הלוואי והינו יכולים לבוא לצפון להופעה מסוג אחר , כי לפי מקור מוסמך הופעות של בוחנטוס מחוץ לת"א יותר משוחררות והקהל יותר פתוח ומשוחרר לא כמו בת"א העצורה במידה מסויממת. היה מקסים ממש כייף שלעמית היה יום הולדת והילדים גם קנו חולצות של דיויד ומיומנה יש לי שאלה מה שייך התרנגול על החולצה? מי יודע? היום לא חסכתי אף מילה אני מקווה שהסיקור מוצא חן בעינכם שבוע טוב

glitter8

New member
הי שלי..הופעה פרטית...כבר עשית לי

התקף לב... אחלה סיקור! אני מאד אשמח אם ההופעה בצפון תהיה פצצה!! קניתי היום כרטיסים!!!! אבל הגזמת..אנשים בצפון יותר משוחררים? ממש לא! יבשים כמו צימוקים. תל אביב זאת העיר של הבלאגן... ומי הוא המקור המוסמך שלך ?? מחוץ לעיר? ולגבי התרנגול-זה הסמל של מיומנה שמי לב שבכל הפירסומים שלהם יש תרנגול בבכורה הם חילקו סוכריות תרנגול על מקל לקהל ומה זה העניין עם חולצות של דיויד?

שלידודי

New member
חולצה עם התפס תרנגול או גיטרה

החולצות שנמכרות מחוץ למופע הילדים שלי מאוד התלהבו מהחולצה שרשום בחונטוס מיומנה ודיויד ברוזה . ענבל מה עם AGEL משהו מתקדם. ???? המקור שלי זה משהו שרואה בקהל התל-אביבי משהו עצור ובקהל שמגיעים לכול מיני מקומות חיפה או דרומה אז הקהל יותר משוחרר.

YulaShpil

New member
יש מצב לסרוק את החולצות?

כדי שנדע במה מדובר, ובמה הילדים מתפארים עכשיו?

למעלה