"שורות הוצאה לאור" - שאלה

"שורות הוצאה לאור" - שאלה

היי, פנו אליי השבוע מ"שורות הוצאה לאור", ואמרו לי שראו יצירה של באינטרנט, והם רוצים לפרסם אותה בספר, שיהיה בו מקבץ של יצירות של אנשים שהם פנו אליהם. התנאי הוא שאני אשלם להם 490 ש"ח ככיסוי הוצאות ההבאה לדפוס. בתמורה, אני אקבל 10 ספרים (לדבריהם זו מתנה בשווי 540 ש"ח). מישהו קיבל הצעה כזאת? מישהו מכיר את ההוצאה לאור? מישהו נכווה, או להבדיל - היה מרוצה משיתוף פעולה כזה עם ההוצאה לאור הספציפית הזאת, או הוצאה אחרת? בבקשה אל תתנו לי תגובות קצרות של - "תתרחקי"... אלא תסבירו לי למה להתרחק, או למה להתקרב. בינתיים, אני נוטה לכיוון של כן לשלם להם את הכסף, כי הסיכון של להפסיד סכום כזה, מול הסיכוי והסיפוק של פירסום יצירה שלי בספר, הוא זניח. אשמח לשמוע מה דעתכם. בנוסף, אם מישהו יודע איך אני יכולה לברר שההוצאה הזאת אכן קיימת, אשמח לשמוע.

ועוד דבר,

השיר שהם בחרו, מתוך כל שירים שלי שמפורסמים בבמה חדשה, הוא די בינוני. לפחות לדעתי... יש לי שם שירים הרבה יותר טובים - אבל הם בחרו משהו יחסית בינוני, מה שגרם לי לחשוב שאולי הם באמת סתם מציעים לאנשים רנדומלים, בלי לקרוא את מה שיש להם להציע.... אשמח לשמוע מה אתם חושבים על כל זה. אגב, מחיפוש באינטרנט לא מצאתי את ההוצאה הזאת (גם לא באתרי ספרים), וגם לא את הספר שהם אומרים שהם פירסמו - "לאור השורות".

frustrated

New member
את צודקת

רמאות. אל תתני להם גרוש. אף חנות ספרים לא שמעה עליהם אף פעם.

קסנדרה*

New member
דובת הקוטב לא אומר להתרחק אבל....

אסביר לך מה שאני יודעת. הם פונים לכל מיני כותבים בלי קשר לאיכות הכתיבה. אני שוחחתי טלפונית עם אחד הבעלים (אולי הוא הבעלים היחיד) בשם מיכאל. שאלתי אותו מה התמורה לכסף, הסתבר שהמוצר הוא: משהו בגודל פנקס טלפונים בקושי, על איכות הדפוס אני לא יודעת, אין שווק ואין קשר עם סטימצקי, בררתי זאת. אז אם להדפיס תכנסי לכל בית דפוס ותדפיסי לעצמך. בררתי גם בכמה הוצאות ספרים, מבקרי ספרות ומשרדי יחסי ציבור - אף אחד לא שמע עליהם. אז תשקלי היטב לפני שאת שמה את כספך על קרו הצבי. קסנדרה

אוקיי, תודה רבה.

אני אצור איתם קשר טלפוני, יש לי כמה שאלות אליהם. כרגע אני נוטה יותר לכיוון של להתרחק.

למעלה