שורות משיר

שורות משיר../images/Emo79.gif

למי שלא זוכר/לא יודע אלו ההוראות של המשחק: אני כל כמה ימים כותבת שם של שיר מסויים של יוסי ואתם בוחרים שורות שמרגשות אותכם,מזכירות לכם משהו או סתם עושות לכם משהו...(אתם יכולים אבל לא חייבים לכתוב את הסיבה) אז השיר היום הוא:אל האור למי שלא זוכר את המילים... עדי
סתם כי אני אוהבת את התמונה הזאת, קורעת לא?

שורות משיר../images/Emo79.gif-הבחירה שלי

אלו השורות שלי: "אל האור אל הרוח בים הכחול לעזוב את הכל מאחור לסמן אותיות על החול לעוף כמו ציפור אל האור אל הרוח ללא מעצור..." בגלל שכל הזמן שאני כותבת או אומרת אותן אני מדמיינת את השורות האלו...ופשוט מדהים...

השורות שלי זה...

כשהאש בוערת בך להגשים כל חלום בליבך יש מקום אחר בראשך שכובש ממלא את יומך אל האור אל הרוח בים הכחול לעזוב את הכל מאחור לסמן אותיות על החול לעוף כמו ציפור אל האור אל הרוח ללא מעצור שום דבר לא קורא לי לחזור

ניר86

New member
שורות שלי ...

קודם כל אני יגיד שזה אחד השירים של יוסי שאני הכי אוהב אם נגיד אומרים לי לבחור שלושה שירים "אל האור" בינהם ! ובכל זאת כל השיר מדהים ! וכמה שורות חייב לבחור אז הנה: "והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד" כמובן גם הפזמון... וגם: "כשהלב אומר אין עוד זמן אחר אלו החיים שלך תן לחופש לקחת אותך"

השורות שלי../images/Emo37.gif

"כשהאש בוערת בך, להגשים כל חלום בליבך" "משהו קורה בחיים מחפש כוכבים זוהרים" יוסי פשוט כותב מדהים, כל שיר כ"כ חד וקולע.

1מאיוש

New member
השורות שלי ../images/Emo140.gif

השיר הזה בימים האחרונים נורא התחבר אליי.. שמעתי אותו המון.. "לסמן אותיות על החול לעוף כמו ציפור אל האור אל הרוח ללא מעצור שום דבר לא קורא לי לחזור אל האור אל האושר עוד" "כשהלב אומר אין עוד זמן אחר אלו החיים שלך תן לחופש לקחת אותך" "משהו קורה בחיים מחפש כוכבים זוהרים" "כשהאש בוערת בך להגשים כל חלום בליבך יש מקום אחר בראשך שכובש ממלא את יומך והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד" סימנתי כמעט את כל השיר, לא נורא נכון?!

כוכבה 27

New member
השורות שלי../images/Emo37.gif

"כשהאש בוערת בך,להגשים כל חלום בליבך" "והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד" "משהו קורא בחיים לחפש כוכבים זוהרים" את השיר "אל האור" ו"הייה הייה" הייתי רוקדת ברקודי עם,הריקודים מאוד יפים.

חן 16H

New member
השורות שלי:

"כשהאש בוערת בפנים ורואה מרחבים ירוקים משהו קורה בחיים מחפש כוכבים זוהרים"

צנובר

New member
השורות שלי

מכיוון שזה השיר שעשה לי את ההכרות הראשונה עם יוסי, זה שיר מאד מיוחד עבורי. והשורות המדהימות כבר בראשיתו, עשו לי מהפכה בבטן: כשהאש בוערת בך להגשים כל חלום בליבך יש מקום אחר בראשך שכובש ממלא את יומך והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד נ.ב. כמה טוב לחזור הביתה, אפילו (ואולי דווקא) במצב מלחמה. דוד

sarit lang

New member
השורות שלי...

כשהלב אומר אין עוד זמן אחר אלו החיים שלך תן לחופש לקחת אותך אל האור אל הרוח בים הכחול לעזוב את הכל מאחור לסמן אותיות על החול לעוף כמו ציפור אל האור אל הרוח ללא מעצור שום דבר לא קורא לי לחזור אל האור אל האושר עוד

orianush

New member
שלי...

"לעוף כמו ציפור אל האור אל הרוח ללא מעצור שום דבר לא קורא לי לחזור אל האור אל האושר עוד.."

osher989

New member
זה שיר שמדבר אליי מאוד בתקופה

האחרונה השורות שלי : "כשהלב אומר אין עוד זמן אחר אלו החיים שלך תן לחופש לקחת אותך

השיר הזה מזה יפה אני חולה עליו...!!

זה המילים שלי: כשהאש בוערת בך להגשים כל חלום בליבך יש מקום אחר בראשך שכובש ממלא את יומך והלב אומר שהזמן עובר ואתה צריך לבד שוב לקחת עוד רגע אחד

moranush86

New member
השורות שלי

"משהו קורה בחיים מחפש כוכבים זוהרים" "אל האור אל הרוח בים הכחול"... "לסמן אותיות על החול לעוף כמו ציפור אל האור אל הרוח ללא מעצור"

yaelala14

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo109.gifחיקוי זול ביותר של פומה

השורה שלי מהשיר המושלם הזה
היא: כשהלב אומר אין עוד זמן אחר אלו החיים שלך תן לחופש לקחת אותך

למעלה