שורו הביטו וראו...............

שקדי

New member
שורו הביטו וראו............... ../images/Emo42.gif

מה גדול היום הזה אש לוהטת בחזה והמחרשה שוב פולחת בשדה את מכוש טוריה וקילשון התלכדו בסערה ונציתה שוב את האדמה בשלהבת ירוקה.............

שקדי

New member
מסכן התרנגול של.. ../images/Emo57.gif

שוב פעם יאשימו אותו ביקיצה המאוחרת של הגרציה ומשם לפורמאט של מאמא עוף הדרך קצרה....

עיניים

New member
הוא בדרך לסיר,,,,,

זה סופו של מי שלא עומד.... במילוי תפקידו
ואם בעינייני משק עסקינן - תראה כמה גדול הוא הנוסע השמיני שלנו. פשוט למות ממנו ! ! !

שקדי

New member
השאלה היא אחרת לגמרי עיוני......... |חב

איך הוא......כלומר הנוסע......במילוי תפקידו אם הייתי בפורום האחר הייתי מצטט פה את דן בן אמוץ שאמר ונו תגלי באיזה ספר......... שמי שאין לו זין ....לא שמים עליו זין אבל מכיוון שאנחנו בפורום מעוגן ומהוגן אני לא אומר כלום........

חחחח בוקר טוף לכם ליצנים ../images/Emo9.gif

שנעיר את מגי ? שתתחיל למלא את תפקידה
אגב אם התחלתם את הבוקר בעינייני סקס אז באידיוט אחרונות יש מאמר על אוכלים שתורמים לשיפור הסקס. שמעת שקדי ? ולא שיש לי איזה מידע שאתה זקוק לשיפור?

כולה רציתי להדגיש מילה אחת

סקס
השאר - לא לעניין
יש לי בעיה ברכב - וכמו אשה טובה, אני מחכה למושיע (בעלי) ... ולבינתיים - אני איתכם !!!

עיניים

New member
ועד שהמושיע יגיע

הכנת לו משהו מהאוכלים של אידיוט אחרונות???
בוקר נהדר ירד עלינו היום

magy

New member
תני לו את שקדי......לבעלך.

אחד המיתוסים של כל האלטרנטיביים, הוליסטיים, שמוליסטים, ... שקדים טובים ל........חיזוק האון הגברי.... כעת הגיעו למסקנה גורפת, ששום.......שום......שום.........מרזה. נו בטח, נראה אתכם אוכלים שום בכמות כזו שתזרז את ההרזיה שלכם.... ושמישהו יתקרב אליהם למרחק של חמישה מטרים.........????????? ומרחוק...........כולם נראים רזים............
)))))

magy

New member
קיבלתי מספר בדיחות בדואר.

אני יודעת שלא מתאים היום בדיחות.......אבל חבר´ה.....אני כבר לא יכולה..... עם החדשות.......והקדרות המשתטלת מכל עבר...... מנסה להעלות חיוך על שפתיכם........אפילו אם הוא מלאכותי...... השחור בפנים , נשאר בין כה ........(שמתם לב ששלשה מבין הקרבנות נושאים את השם ....לוי......ללא קשר.....משפחתי?) הבדיחות שלי הן כמו יום העצמאות הצמוד ליום הזיכרון......שגם שם....לא מובן לי איך זה ניתן.......לחיבור............ "ערב טוב יאוש, לילה טוב תקווה...." (פוליקר) ציצולוגיה ילד שואל את אבא: - " אבא - כמה סוגי ציצים יש? " האבא קצת מופתע - עונה - " במהלך חייהן, לכל הנשים יש 3 סוגי ציצים: - עד גיל 20 הם כמו לימונים - קשים ושפיציים - עד גיל 40 הם כמו אגסים: יפים אבל מעט נפולים - מגיל 40 הם כמו בצלים." -"כמו בצלים - אבא ??? כן, בני היקר - אתה מסתכל עליהם ובוכה !!!! ===================================== פינולוגיה אמא - כמה סוגי פינים יש???? - שואלת הילדה האמא מעט מופתעת, עונה: - " הגברים בחייהם עוברים שלושה שלבים: - עד גיל 29 - הם כמו שיח בגינה - קשים ונראים יופי - עד גיל 49 הם כמו עץ האלון - חזקים וניתן לסמוך עליהם - מגיל 50 הם כמו עצי השוח לחג המולד ". הילדה - " כמו עצי השוח?????" האמא: - " כן נשמה שלי - עם הכדורים לקישוט והגזע יבש !!!!! ======================================== אבקת אופטלגין גבר יוצא ערום מהמקלחת רענן ונכנס למיטה מוכן לקפוץ על אישתו והאישה - כרגיל - אומרת: - " נורא כואב לי הראש …" - " מצוין ! " - עונה הגבר … " לגמרי במקרה, היות ולא מצאתי את הפודרה … - שמתי אבקת אופטלגין על הקטן. את רוצה את האופטלגין דרך הפה או בתור נר … ???? - את בוחרת !!!!? =========================== האפרוח תייר צריך לחזור הביתה ולקחת אתו את האפרוח שקיבל מתנה ועולה למטוס. הדיילת מודיעה לו שאין אפשרות להעלות עם האפרוח למטוס …. הוא יוצא בחזרה לשרוול, מסתובב, מכניס את האפרוח לתחתונים, וחוזר למטוס, מתיישב ליד נזירה צעירה ונרדם. כעבור זמן, האפרוח מצליח להשחיל את הראש מבעד החנות של מכנסיו, מסתכל ברכות אל הנזירה ומצייץ פעמיים. הנזירה קופצת ופונה אל האיש: - " אדוני - תתעורר, מהר תתעורר… ראה - אני לא מבינה הרבה בנושא - אך נדמה לי שנשברה לך ביצה … !!!!"

שקדי

New member
עם בבדיחות עסקינן................. ../images/Emo6.gif

שני הומואים טסים בטיסת לילה .חושך כולם ישנים.הס........ אומר אחד לשני: בוא נזדיין עונה לו רעו:השתגעת הדיילת תרגיש היא ישנה עונה לו הלה איך אתה יודע???. תראה הוא אומר וצועק:דיילת.....דיילת.......אין תשובה השתכנע התרצה ובאו איש ברעהו כמו שנאמר :שלום על ישראל נגמרה הטיסה הנוסעים יורדים והדיילת רואה זקן אחד נשאר בכסאו ונראה במצב נורא.היא שואלת :מה קרה סבא???? והוא עונה:אל תשאלי כל הלילה הייתי צמא נורא כמעט התיבשתי ולמה לא קראת לי שואלת הדיילת המסורה השתגעת הוא עונה...... אחד קרא לדיילת.....היית צריכה לראות מה עשו לו............

שקדי

New member
עם כזאת פרסומת............... ../images/Emo13.gif

עוד מעט אני אצטרך לעשות הסבת מקצוע ולאכול שקדים כל הזמן ושום..... ואז אף אחת לא תרצה להתקרב אליי ואהיה מובטל...........
אפרופו שום אנחנו מנביטים עכשיו שדה של כ200 דונם שום כל אלה שמגישים חסר און מוזמנים לבוא ולהריח ואח´´כ לעבודה.................

למעלה