שורט EURUSD עכשיו נכנסתי כניסה - 1.3025 סטופ - 1.3095
T Touch Trader New member 27/4/13 #2 סגרתי על אפס בסיום מסחר. אין מה להשאיר פוזיציה על האפס פתוחה לסוף השבוע
י יוטו New member 2/5/13 #3 נצלש AUDUSD יש למישהו מושג מתי יחזור לעלות? אני שם עם מלא מיצועים ללונג עוד שניה החשבון נמחק בבטחונות .. קו ה 0 נמצא ב 1.02511 אין לי בטחונות למיצוע נוסף . תודה למי שיודע .
נצלש AUDUSD יש למישהו מושג מתי יחזור לעלות? אני שם עם מלא מיצועים ללונג עוד שניה החשבון נמחק בבטחונות .. קו ה 0 נמצא ב 1.02511 אין לי בטחונות למיצוע נוסף . תודה למי שיודע .
R rafipips New member 2/5/13 #4 איך 251 ואתה עם מלא מיצועים ? עכשיו 241 לא נשאר לך הרבה , אתה במיצועים ידני או עם רובוט ?
י יוטו New member 2/5/13 #5 הייתי ידני , לא כ"כ לפי שיטה הפעם כי האמנתי יותר מידי לצמד שלא יפול ככה ויעלה די מיד . בסוף הוא טס קצת ויצאתי עם רווח קטן . אבל זה היה מסוכן נאלצתי להפקיד עוד כסף לחשבון כדי להגדיל את הבטחונות .
הייתי ידני , לא כ"כ לפי שיטה הפעם כי האמנתי יותר מידי לצמד שלא יפול ככה ויעלה די מיד . בסוף הוא טס קצת ויצאתי עם רווח קטן . אבל זה היה מסוכן נאלצתי להפקיד עוד כסף לחשבון כדי להגדיל את הבטחונות .
R rafipips New member 2/5/13 #6 בידני אתה לא אמור להיות עם יותר מ 3-4 מיצועים אתה ממצע רק כשנראה שהסתיימה התנועה הנגדית יש בקרוב הדרכה פרונטלית במיצועים בתל אביב נפרסם את זה בימים הקרובים
בידני אתה לא אמור להיות עם יותר מ 3-4 מיצועים אתה ממצע רק כשנראה שהסתיימה התנועה הנגדית יש בקרוב הדרכה פרונטלית במיצועים בתל אביב נפרסם את זה בימים הקרובים