שורפת אותך בביעור החמץ!!!

שירה ח1

New member
שורפת אותך בביעור החמץ!!!

לאותו אדם שנקרא אבא אוכלת שאריות שאתה בישלת , את הטעיות שלך משלמת דרך קבע, אתה לא שריטה! אתה צלקת!!! הצבת חומות ומכשולים עוד בתחילת החיים.... את ילדותי כיסית בתמרורים והוראות, שמאלה וימינה משכת בחוטים, את עצמך החשבת לאלוהים! כך מיררת את ילדותי ונעוריי, כשהבנתי שהמצב רק יילך ויתדרדר, החלטתי אותך מחיי לנער! ברחתי מכל דבר שהזכיר אותך, אתה תזכר תמיד כאדם שפל ואכזרי חסר תקנה, עוד יגיע היום שתקבל את עונשך!!! ואני .... אני נלחמת להשתחרר מהתוויות שקעקעת בליבי, רוצה היום להשתקם, ולנצח לא בכדי להוכיח! אלא כי למדתי שמגיע לי להצליח, לחיות ולחוות, אתה עוד תופתע לגלות שאת האור שבתוכי לא הצלחת לכבות, תופתע לגלות שאת השברים שבתוכי אני מצליחה לאחות! ורק שתדע שזה לא מהיום ! זה מאז שהייתי קטנה , עוד מהאלימות שהפגנת בראשונה, אז כבר בי נשבעתי , שיום יבוא ואני יצליח להשתחרר מציפורנך , מאותו הכלוב של השתיקה , מאותו הבית שהיה עבורי מכלאה! ועכשיו בחג הזה אני שורפת אותך עם כל הרעות שבך , את כל הפחדים, את הזכרונות הלא נעימים, את הצלקות שבפנים, שורפת , ומשאירה אותם להפוך לאפר...להיטמע עמוק עמוק באדמה ! לעולם לא אשכח , נשבעתי לא לסלוח, אבל בחיוך של ניצחון ובצעקה אני אומרת , שיהיה לך מובן !!! אותי לא תאחוז כקורבן!!! שירה,

למעלה