שורק תת מודע זמני....

שורק תת מודע זמני....

איזה סופשבוע מרגש עבר עליי... ידידי - זה התחיל באזכרה של מאיר, בשישי בצהריים - באמת אווירה פסטורלית ושלווה, הרבה מקורבים מהקיבוץ ומבחוץ ועוד כמה אוהבים... אפשר לומר שהיה עצוב... אומנם 5 שנים חלפו אבל הפצע הזה... הצלקת הזו שתלווה אותי כל חיי.... כבר נכחתי באזכרה של מאיר גם בשנתיים וגם בשלוש שנים... וכל פעם המעמד הזה... של מאיר המשפחה והחברים.. לשמוע את "מודה אני"... אין פיסגת רגש.... חוצמזה אתמול הייתי בהופעה של אהוד בנאי... שר ורוקד... מחכה בתוך תוכי שהוא יזרוק איזה מילה או שתיים על המפגש במשמרות... ואכן ככה לקראת סוף ההופעה - אהוד מספר שאתמול (לפני יומיים) היה ה' באב שזה יום פטירתו של מאיר - "גדול הכותבים העבריים במאה האחרונה" - וכל הקהל מריע... (לא פעם ראשונה שהוא ככה מביע חיבה למאיר ברבים...) ואז הוא מבקש מהקהל רשות לשיר שיר של מאיר לפני שהוא מבצע את "בלוז כנעני" - כולם ככה נועצים עיניים... ואהוד מספר ששם השיר הוא : "שיר תת מודע זמני" אני כבר די הפוך מחזיק עוד חצי ליטר של בירה ביד.... נפעם, נרגש, מצטמרר, חולם, שורק בשמחה לעבר אהוד... ואז כשהוא מתחיל "עולה נגמ"ש על קו רקיע..." אני צועק יחד איתו ועוד כמה שככה מכירים ת'שיר הכל-כך עצום הזה... היה ביצוע ע-נ-ק... הנה לכל אלה שאמרו לעצמם אהה.. אהוד בנאי בטוח ישיר את "לילה שקט" ביום רביעי... נכון אולי הוא ישיר את זה שוב כי הוא עושה ת'שיר מהנשמה - בדיוק מאיפה שמאיר נתן.... אבל אני בטוח שזה לא יהיה השיר היחידי.... בתור חייל היה לי קצת מזל עם התיזמון של הרגילה

איל1לשם

New member
מי שצריך טרמפ

אני כנראה יוצא עם אוטו מאזור גוש עציון דרך עמק האלה יהיהו בין 2 ל3 מקומות אזי אם מישהוא צריך טרמפ שיפנה במסר פרטי ואני ינסה לתאם איתו .... (א.לא אני נוהד חבר שלי נוהג ב.במידה ואכן נקבל רכב מהסידור רכב שלנו ...)

איל1לשם

New member
שיט

לא הגבתי להודעה הנכונה..... אז אם אפשר להעביר את זה איכשהוא לשרשור המתאים .....

למעלה