יש לי! יש לי! ../images/Emo3.gif
זה תרגום מרוסית: על חוף של נחל יושב קוף ומעשן חשיש. עובר לידו babor (סורי, לט יודעת איך לתרגם) ושואל את הקוף "קוף, יש לך משו לשתות?" הקוף "לא.. אבל יש לי פה משו לעשן, רוצה?" הbabor אומר "לא... אני רוצה וודקה, החשיש שלך לא עושה לי טוב" הקוף אומר "טיפש... החשיש שלי לא יכול לעשות לא טוב, זה חשיש מגן עדן" הbabor הסכים לקחת ת'חשיש. עישן קצת, ואומר "לא.. זה לא משפיע בכלל, לא רוצה ת'חשיש שלך, אני הולך לחפש וודקה" הקוף לא מתייאש ואומר לו: "קח שכטה גדולה גדולה, כנס לנחל, תשחה מתחת למים עד הצד השני ובחזרה, ואז זה ישפיע טוב מאוד" הбобер לקח שכטה, נכנס למים, והתחיל לשחות. כשהוא הגיע לצד השני, הוא כבר הרגיש בעננים והחליט לנוח קצת. הוא נשכב על החוף. לידו עובר היפופוטם. הוא שואל "бобер, מה קרה לך?" הбобер אומר "לך! לך לצד השני של החוף! הקוף יתן לך חומר מה-זה טוב!!! לך! לך!" ההיפופוטם נכנס למים והתחיל לשחות. כשהוא יצא מהמיםם הקוף התחיל לצרוח "бобер! бобер! ,תוציא את האוויר! תוציא!!" חחחחחחחחח.. אני נקרעתי כשסיפרו לי את זה... מי שלא הבין אז הбобер זאת חיה קטנה כזאת שחיה ליד מים. היא ממש קטנה. והקוף חשב שהбобер הפך להיפופוטם. חחחחח..