שורשורשורשור בדיחות......

l1zard

New member
יש לי! יש לי! ../images/Emo3.gif

זה תרגום מרוסית: על חוף של נחל יושב קוף ומעשן חשיש. עובר לידו babor (סורי, לט יודעת איך לתרגם) ושואל את הקוף "קוף, יש לך משו לשתות?" הקוף "לא.. אבל יש לי פה משו לעשן, רוצה?" הbabor אומר "לא... אני רוצה וודקה, החשיש שלך לא עושה לי טוב" הקוף אומר "טיפש... החשיש שלי לא יכול לעשות לא טוב, זה חשיש מגן עדן" הbabor הסכים לקחת ת'חשיש. עישן קצת, ואומר "לא.. זה לא משפיע בכלל, לא רוצה ת'חשיש שלך, אני הולך לחפש וודקה" הקוף לא מתייאש ואומר לו: "קח שכטה גדולה גדולה, כנס לנחל, תשחה מתחת למים עד הצד השני ובחזרה, ואז זה ישפיע טוב מאוד" הбобер לקח שכטה, נכנס למים, והתחיל לשחות. כשהוא הגיע לצד השני, הוא כבר הרגיש בעננים והחליט לנוח קצת. הוא נשכב על החוף. לידו עובר היפופוטם. הוא שואל "бобер, מה קרה לך?" הбобер אומר "לך! לך לצד השני של החוף! הקוף יתן לך חומר מה-זה טוב!!! לך! לך!" ההיפופוטם נכנס למים והתחיל לשחות. כשהוא יצא מהמיםם הקוף התחיל לצרוח "бобер! бобер! ,תוציא את האוויר! תוציא!!" חחחחחחחחח.. אני נקרעתי כשסיפרו לי את זה... מי שלא הבין אז הбобер זאת חיה קטנה כזאת שחיה ליד מים. היא ממש קטנה. והקוף חשב שהбобер הפך להיפופוטם. חחחחח..

AcesHigh

New member
זו לא בדיחה...

זה סיפור אמיתי... באחת מיחידות הצבא טירון לא ביצע את המטלה הדרושה, המפקד התקדם לקראתו וביקש ממנו בתור עונש ללכת לדבר עם העץ בפינה , לחזור ולומר מה אמר העץ. מבחינה לוגית אין הגיון בדברי המפקד הרי וחפצים דוממים אינם בעלי יכולת שיח. חזר הטירון ובעצבנות בישר למפקדו כי העץ נשאר דומם על מקומו. התקדם המפקד הוא בעצמו לעבר העץ, מרחוק קלטו עיני הטירון כי המפקד אכן מנהל דו שיח עם העץ. לאחר מספר דקות חזר המפקד. הטירון המופתע שאל את מפקדו מה דיבר העץ. המפקד השיב לו : " שאתה נשאר שבת".... זובע, זה לא מצחיק....

AcesHigh

New member
יווווווווווווו

זה לא מצחיק.. סלחו לי...... :((((((((((((((((((((((((((((((((((

Angel lips

New member
חחחחחח

כל אחד מהחברים שלי כשחוזר מהתרונות מספר שזה קרה לחד מהחבר'ה שלו... ניראה לי זה באמת בדיחה :)

../images/Emo6.gifמכיר את זה..

בדיחה גדולה...טוב אם כבר מדברים על אגמים ונחלים ובדיחות מתורגמות, אז הנה אחת... נוביי רוסקיי (הרוסים העשירים ברוסיה, עשירון עליון...) נוסע במרצדס (600) שלו, נוסע , נוסע...פתאום מגיע לאיזה אגם ולא יודע מה לעשות... מסתכל לצדדים, רואה נרקומן, כולו מסטול שוכב לו ליד האגם... הוא צועק לנרקומן: "שומע, איך אני יוצא מכאן?" הנרקומן אומר לו : "אתה רואה את האגם?!, תמשיך ישר..." הנוביי רוסקיי: "מה קרה לך?! אתה לא רואה שיש פה מים, המכונית תטבע.." הנרקומן אומר לו: "סמוך עלי, תעבור הכל יהיה טוב..." הנוביי רוסקיי : "טוב, אבל תזכור שאם אני לא עובר תקבל פי***" הנוביי רוסקי מתחיל לנסוע לכיוון האגם, נוסע נוסע...מגיע למרכז האגם ופתאום מתחיל לטבוע... והוא צועק לו: "אידיוט!!! אמרת לי שאני אצליח לחצות ת'אגם..." הנרקומן כולו מסטול משיב לו: "שמע אני לא יודע מה איתך, אבל לפני שעה עברו פה להקה של אווזים, לא קרה להם שום דבר...."

l1zard

New member
לדעתי

זה בגלל שברוסיה אין כל כך הרבההההההה אנשים עם מכוניות כמו פה למשל.... לא יודעת אולי אני טועה אבל זה מה שאני חושבת..

Siberian Tiger

New member
עוד NOVYE RUSSKIE

Один новый pyсский спpашивает y дpyгого: - Слyшай , бpатан , а шо за пацаны Бах и Бетховен? - Да ты че, это ж те, котоpые для наших мобильников музон пишyт

זה הולך ככה:

"רוסי חדש" אחד שואל את השני: -תגיד, אחי, מי שני אלה שאני שומע עליהם, באך ובטהובן? -מה קרה לך, אחי? זה הברנשים שכותבים את הצלצולים לסלולריים שלנו!

למעלה