שורשים משפחתיים
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 13/5/02 #3 ../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום (אמנם היית פה בתור אורח, אבל עכשיו אתה כאן באופן רשמי...). כל הכבוד על הצעת העזרה - אולי תוכל לציין באילו תחומים אתה יכול לעזור, ובהזדמנות זו - נשמח לשמוע על הנסיון האישי שלך במחקר משפחתי. ארנון
../images/Emo24.gif ברוך הבא לפורום (אמנם היית פה בתור אורח, אבל עכשיו אתה כאן באופן רשמי...). כל הכבוד על הצעת העזרה - אולי תוכל לציין באילו תחומים אתה יכול לעזור, ובהזדמנות זו - נשמח לשמוע על הנסיון האישי שלך במחקר משפחתי. ארנון
S Sender sin Hersch New member 14/5/02 #4 כתובת EMAIL אשמח לדעת במפורש את כתובת ה-EMAIL שלך כדי לאפשר לי לשלוח לך בצורה ATTACHMENT אילן שטחי (בעברית) של משפחתי מצד אבי.
כתובת EMAIL אשמח לדעת במפורש את כתובת ה-EMAIL שלך כדי לאפשר לי לשלוח לך בצורה ATTACHMENT אילן שטחי (בעברית) של משפחתי מצד אבי.
ארנון הרשקוביץ Member מנהל 14/5/02 #5 כתובת הדוא"ל שלי מופיעה בכרטיס האישי (אם אתה לוחץ על השם שלי ליד הודעה כלשהי שכתבתי - תראה אותו), והיא: [email protected] ארנון
כתובת הדוא"ל שלי מופיעה בכרטיס האישי (אם אתה לוחץ על השם שלי ליד הודעה כלשהי שכתבתי - תראה אותו), והיא: [email protected] ארנון