שורשים מ-Győr ?
ההורים שלי מג'יור, הדוד שלי מג'יור, הדודה שלי מג'יור, הסבא או הסבתא שלי מג'יור !!
אולי גם לך שורשים מג'יור ?
ג'יור, עיר קטנה, בצפון מערב הונגריה, בין בודפשט לוינה ולבטיסלבה.
כ-5,600 יהודים חיו בה לפני המלחמה. רק כ-500 אנשים חזרו חיים ממחנות העבודה ומהמשרפות.
אנחנו מחפשים לאחד שוב את הקהילה המיוחדת הזו שעלתה לארץ והקימה כאן משפחות.
בחודש יולי האחרון, קרן השורשים היהודיים בג'יור יזמה מפגש בינלאומי שבו השתתפו למעלה מ-150 משפחות של שורדים מכל העולם. שם גם נולדה היוזמה שלנו: להקים מחדש את קהילת המשפחות הישראליות של שורדי העיר ג'יור. קהילה שהיתה פעילה עד כאשר בני דור יוצאי העיר הלכו לעולמם.
שמנו לעצמנו מטרה, למצוא ולאחד את כל צאצאי השורדים מהעיר ג'יור שחיים בארץ. את השורדים המעטים שנשארו, את הילדים שהקימו משפחות מפוארות, את הנכדים והנינים שלכולם מכנה משותף אחד – שורשיהם בג'יור.
להיזכר בעבר, להוקיר את היקרים, למצוא את המשותף, ולהבטיח את העתיד.
אנא שלחו אלינו את דרכי הפנייה הנוחים לכם ואנחנו כבר ניקח את זה מכאן.
Gad Frishman [email protected] גד פרישמן
Amir Livnat [email protected] עמיר לבנת
Ronnie Ben-David [email protected] רוני בן דוד
Eran Ben-David [email protected] ערן (רני) בן דוד
Peter Hoffman [email protected] דב הופמן
ההורים שלי מג'יור, הדוד שלי מג'יור, הדודה שלי מג'יור, הסבא או הסבתא שלי מג'יור !!
אולי גם לך שורשים מג'יור ?
ג'יור, עיר קטנה, בצפון מערב הונגריה, בין בודפשט לוינה ולבטיסלבה.
כ-5,600 יהודים חיו בה לפני המלחמה. רק כ-500 אנשים חזרו חיים ממחנות העבודה ומהמשרפות.
אנחנו מחפשים לאחד שוב את הקהילה המיוחדת הזו שעלתה לארץ והקימה כאן משפחות.
בחודש יולי האחרון, קרן השורשים היהודיים בג'יור יזמה מפגש בינלאומי שבו השתתפו למעלה מ-150 משפחות של שורדים מכל העולם. שם גם נולדה היוזמה שלנו: להקים מחדש את קהילת המשפחות הישראליות של שורדי העיר ג'יור. קהילה שהיתה פעילה עד כאשר בני דור יוצאי העיר הלכו לעולמם.
שמנו לעצמנו מטרה, למצוא ולאחד את כל צאצאי השורדים מהעיר ג'יור שחיים בארץ. את השורדים המעטים שנשארו, את הילדים שהקימו משפחות מפוארות, את הנכדים והנינים שלכולם מכנה משותף אחד – שורשיהם בג'יור.
להיזכר בעבר, להוקיר את היקרים, למצוא את המשותף, ולהבטיח את העתיד.
אנא שלחו אלינו את דרכי הפנייה הנוחים לכם ואנחנו כבר ניקח את זה מכאן.
Gad Frishman [email protected] גד פרישמן
Amir Livnat [email protected] עמיר לבנת
Ronnie Ben-David [email protected] רוני בן דוד
Eran Ben-David [email protected] ערן (רני) בן דוד
Peter Hoffman [email protected] דב הופמן