שור בלי מזל

bootie

New member
שור בלי מזל

היי יאיר. יש לי שאלה שמציקה לי כבר המון זמן. האם יכול להיות שיש משהו שמשפיע על חיי האהבה שלי? אני מרגיש שכל קשר שאני מתחיל נקטע מייד ובכאב רב, כאילו יש איזה כוח עליון שמשחק בי. אני מזל שור.

toros

New member
מעניין מאד!

גם אני מזל שור והמצב וההרגשה דומים! מה תאריך ושעת הלידה שלך?

bootie

New member
יאיר וtoros

20.4.79 שעה 15:30 התאריך והשעה שלי תודה יאיר, אני מסכים. אבל לא הסברתי את הבעיה שלי במדויק. כל מערכת יחסים שאני מתחיל עם מישהי נגמרת בזה שהיא רוצה רק ידידות ולא מעבר, וזה כבר נהיה קבוע, פעם אחרי פעם! כנראה שאני משדר משהו לא נכון. יש לי כ``כ הרבה ידידות...

לא פשוט

אל תתיאש. לכל אחד יש תקופות כאלה, ונראה שכדאי שתנסה את מזלך אצל בחורות קצת יותר מפותחות, אם בגיל או במנטליות, שמעדיפות תכונות של גבר רגיש ומכיל, ולא של הגברבר המצוי. בקיצור.. סבלנות.

מעניין

אלמנט כזה שתיארת אפשר לראות ביעוץ אישי מעמיק, שכן אז אפשר לנתח את הכל לפרטי פרטים. בכל מקרה, זהו כנראה דפוס לא מודע ורגשי שנמצא אצלך המבטא פחד או פגישה רגשית מוקדמת, אותו אתה כנראה פוגש שוב ושוב במערכות היחסים שלך, עד שתאזור כוח ותפגוש אותו באומץ פנים אל פנים, שכן זו בדרך כלל המטרה של דפוס כזה. לדעתי, זה לא משהו שמטרתו להכאיב לך, אלא להביא למודעתך משהו שאתה שומר בבטן כדי שתטפל בו סוף סוף, בדיוק כפי שכאב שינים אינו מיועד להכאיב לנו, אלא להתריע שמשהו בשינים לא בסדר, כדי שנוכל לגשת ולטפל בו.

למעלה