שור ובתולה

eva49

New member
שור ובתולה

נולדתי בעיר לודז בפולין ביום1.9.51 בשעה19.55 התאלמנתי לפני כ3.5 שנים . בשנה האחרונה אני מעורבת בקשר לא פשוט עם גבר שאינו פנוי תאריך לידתו 15.5.51 ונולד בירושלים זמן לידה אינו ידוע. בשנתיים האחרונות עשיתי שינוי קיצוני במקום וצורת חיי חשוב לי לדעת האם לקשר יש סיכוי? ואם כן מתי הזמן שהכוכבים מאפשרים לנו להתאחד? בנוסף לכך בתחום הקריירה :במקום עבודתי מתרחש שינוי אירגוני מה צפוי לי ?האם השינוי יהיה מהותי עבורי? אודה לך על תשובה נ.ב. מה מזל האופק שלי? יש הטוענים שור ויש הטוענים דגים. אווה

תשובות

ראשית לגבי הקשר - הקשר זה תלוי בשניכם, ולא באף אחד אחר. אי אפשר לצפות לאן הוא ילך, ומה שתחליטו רק אתם שניכם, ינווט את הקשר. לגבי העבודה - קורים שנויים, ואת הולכת איתם. אולם הם בשליטתך, ואת יכולה לנוט אותם כרצונך, אם את באמת מודעת לצרכים שלך. נראה לי שאת זקוקה לשנוי הזה. נסי לא להרוס את מה שנבנה עכשיו. האופק שלך - 4 מעלות במזל שור. אין לי מושג למה אמרו לך דגים, מן הסתם חובבנים למיניהם, או כאלה שאמרו לך שאת `נראית` כמו דגים. בכל מקרה, האופק הזה מציל אותך פעמים רבות, ואת נופלת בסופו של דבר עם שתי רגלים על הקרקע.

למעלה