שושנה ועידן אתמול בערוץ 2

glitter8

New member
שושנה ועידן אתמול בערוץ 2

ראיתם? אני ראיתי בפעם הראשונה..ואו! איזה מרגש! שושנה כבר בקושי פסעה אל המקרופון, אבל כשהיא שרה..היא שרה!! אבל ההפתעה הכי גדולה , (ולא הכי טובה) היתה ב"ממעמקים": עידן שר- לא הצליח לעלות גבוה עם הקול, קצת זייף פה ושם, ובשאיפות האויר הוא חירחר כאילו הוא זה שחוגג 80... היה לי קצת מוזר העניין... אבל היה נחמד לראות, חבל שבשעה כ"כ מאוחרת..אפילו בתי הלכה לישון....

betti10

New member
מי הלך לישון??? ושכחת משהו

אני אתבע אותך על הוצאת דיבה..
ראיתי גם ראיתי...לא לשכוח שזה היה כבר וראיתי את זה עוד לפני כן אבל.. שכחת לציין משהו משעשע... שושנה תיקנה את רייכל בשיר "ספרי" שביצעו יחד (איף...אין את הביצוע הזה בשום מקום :( ) ואז התבלבל בבית ושוש (ההורסת) מסתכלת עליו ככה במבט של טעית והוא מחזיר לה מבט של אני יודע שטעיתי (מהנהן עם הראש) ואז המשיכו בשיר... היה מאוד נחמד.. לאור הזכרונות...

Saffron

New member
גם אני ראיתי את זה ../images/Emo13.gif

במקרה הטלוויזיה נשארה דלוקה על ערוץ 2.

willo1

New member
מישהו מוכן להסביר לי

איך עברה שנה מאז שהיא נפטרה? זה לא נורמלי, אני זוכרת כאילו רק לפני כמה חודשים דיברנו על המופע שעשו לזכרה שעידן היה שם.. אני לא מבינה איך זה עבר..

Saffron

New member
אם את מתכוונת למופע בפארק הירקון,

אז אם אני לא טועה, הוא התקיים בערך שלושה חודשים אחרי. אבל כן, גם כשאני שמעתי בחדשות שעברה שנה לא האמנתי שהזמן חלף כל כך מהר.

betti10

New member
אממ... הם ביצעו את..

רייכל קם, ניגש לפסנתר ושר את ממעמקים, לאחר מכן ניגשה שושנה לקדמת הבמה ושרה את עלה נישא ברוח ואחרי כן הם שרו יחד את "ספרי" (שראבבבבבבבבק לא מוצאת את זה באף מקום :( )... היה יפה ומרגש... אני זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול....לא רץ..טססססססססססססס...

willo1

New member
זה כבר מפחיד..

אני עדיים לא מבינה איך עברה שנה..

למעלה