שושנת אידוי

rutka10

New member
שושנת אידוי

מה עדיף שושנת אידוי מסיליקון או מנירוסטה?
תודה למשיבים-רותי.
 

raya

Well-known member
לדעתי - מנירוסטה.. יש לי כבר הרבה שנים, מתפקדת ללא בעיות.
 

נטאשKה

New member
האידוי האיכותי ביותר הוא בסטימר מבמבוק

אם את מאדה לעיתים מאוד רחוקות אז לכי על שושנה. אם זה מרכיב קבוע אצלך במטבח אז אל תתפשרי.
 

נטאשKה

New member
יש בהרבה מקומות

את שלי קניתי במזרח מערב בשוק הכרמל, יש גם בעדן טבע מרקט ומעת לעת בסופרים. איפה את ממוקמת?
 

נטאשKה

New member
בשמחה


 

נטאשKה

New member
נקודה חשובה

את הסטימר חייבים לנקות מייד מייד בתום הבישול. פשוט להזרים מים. אם צריך לשפשף עם מברשת. בלי סבון ושום חומר ניקוי!
בד"כ גם השפשוף עם מברשת מיותר מפני שמדובר באידוי ולא מאדים עם רוטב.

אחרי ניקוי לשים אותו מייד לייבוש. בסה"כ מהיר ופשוט. רק לזכור לא להשאיר אותו ללא ניקוי.
 
למעלה