שושנת יריחו

bnisim

New member
שושנת יריחו

שלום ובריאות לכולם אני מבקש בעבור חברי דרכי טיפול בשושנת יריחו המלצות לטיפול והמלצות על רופאים בברכה רבה נסים

0 אור 0

New member
אני ממליצה על טיפול באמצעות שמנים וצמחי מרפא

צריך למצוא מישהו שמתמחה בתחום הזה באיזור מגוריו, שיתאים לו בדיוק את השילוב הנכון. כדאי להתחיל טיפול כמה שיותר מהר מהעקיצה כדי לנטרל את ההחמרה והתפתחות זיהום.

bnisim

New member
נפיחות לאחר דלקת של שושנת יריחו

שלום ובריאות לכולם אני מבקש לדעת על דרכי טיפול להורדת נפיחות ברגל לאחר דלקת של פציעה [כנראה שיש עדיין דלקת פנימית

0 אור 0

New member
הטיפול הוא משולב

טיפול בנפיחות עצמה על ידי קומפרסים קרים, צמחים מרגיעים (העממי בהם הוא האלוורה עם או בלי שילוב לבנדר, אבל כמובן שניתן להוסיף צמחים ושמנים באמצעות מטפל מקצועי), וצמחים שמסייעים בהורדת נפיחות (תרופת סבתא ידועה בתחום הזה היא עלי כרוב), טיפול בדלקת הוא בעיקר באמצעות שמנים אתריים אנטי דלקתיים (בשילוב של שמנים אנטי אלרגניים ומרגיעים) אשר חודרים לעומק הרקמות. וכמו שכתבתי בתשובתי הקודמת כדאי להתייעץ עם איש מקצוע.

איך אפשר בלי תרופת סבתא?

בחוג הליטאי שבאזור מאה שערים אוהבים (כמו החברות לעבודה שבאו מרוסיה ) חבישת כרוב להורדת נפיחויות, לדלקות - לפני החבישה, מריחת שמן זית ודבש להורדת הדלקת. יש לקחת בחשבון ששונת יריחו זה סיפור ארוך של חצי שנה. כדאי להתמיד בטיפולים ולבסוף מנצחים. אבי מזכיר תמיד את הדיו שאותו ניתן לרכוש בזול מהטושים תוצרת סין. שם עדיין מיצרים את הדיו מהחומר הטביעי. צובעים את האזור הנגוע בהתמדה (הבשורה : שעוזר למגר את פטרת ציפורניים לאחר התמדה רבה).

שושנת יריחו - בריאות גוף כללית טובה יותר

תסייע לריפוי מהיר יותר. למרות, שזו הידבקות מעקיצת זבוב, שמעביר את הטפיל אלינו - ככל שהגוף נקי ובריא יותר - יהי משך הריפוי, כאמור, קצרה יותר. כך, יוכל הגוף להתמודד ולשלוח את חייליו וכוחותיו המתאים לאזור הנגוע ולרפאו בהצלחה. לכן, מעבר לאכילת פירות וירקות רעננים, טריים ובצורת הטבעית - והימנעות מאכילת מאכלים מעובדים, מתועשים וכדומה - יקל מאוד על הגוף להתרכז בבעיה של שושנת יריחו זו על-מנת לרפאה בקלות רבה יותר. זו עצה פרטית לעניין שושנת יריחו, אך, כללית לנפגע - ויש כמובן להתייעץ באופן אישי עם מבין בעניין - יש להכיר אישית את בעל העניין ולנתב אותו ברור ונכון, לפי מצבו בכלל, ועניין השושנה בפרט. גם העצה של קודמי עם הכרוב (על כל פרטיה) כטיפול מקומי - נפלאה ונהדרת, רצויה ומומלצת - ויכולה לעשות שרות נפלא לריפוי. בברכת בריאות איתנה ובשורות טובות שלומית נצח

אשכר

New member
בעירנו וילנה היתה שושנת יריחו נפוצה כמובן

ועל כן הסבתות היו בקיאות בטיפול בשושנת יריחו מסביב לכל הים הבלטי, ובחלקים מסויימים של סיביר, שם השושנה אגרסיבית במיוחד. עוד לפני השואה היה אביו של סבי נוהג להזמין צעצועי פלסטיק טבעי מסין, ואם היה לו כמה זלוטי בכיסו, הוא היה גם קונה את תחליפי הביצים הטבעיות שעשויות מחלבון זול כלשהו שלא ברור מהו http://www.epochtimes.co.il/news/content/view/7095/74 וכל זה בעזרת האתר דיל אקסטרים וכרטיס אשראי מוסקבאי שהיה נפוץ באותם ימים.

אשכר

New member
מסין התרופות היו מגיעות על חמורי משא

ואח"כ העמיסו את החמורים על הטרנס סיבירית כדי לחסוך להם את ביקורת הדרקונים במעברי הגבול.

0 אור 0

New member
הלגלוג לא מוצדק

אמנם הזבובים האלו לא הגיעו מן הסתם לסיביריה, אבל כל ההמלצות שניתנו פה, למרות שהן בפירוש נמסרו כ"תרופות סבתא" הן נכונות : הכרוב ידוע כמוריד נפיחות, ולכן יכול להקל גם בהקלת הנפיחות לאחר העקיצה, הדבש הינו בעל תכונות אנטי-דלקתיות ומסייע לריפוי, ועל הטוש הזה גם אני שמעתי מחמי כבר לפני שנים - מנסיון אישי של שושונת יריחו שסבל ממנה. נשמע הזוי לחלוטין , ואני די משוכנעת שזה לא יכול להיות בריא במיוחד, אבל עם הצלחות אין להתווכח. כאמור - אני אישית הייתי משלבת שמנים וצמחי מרפא בהנחיה מקצועית. אבל כל אחד זכאי לבחירה שלו.

yigalby

New member
לצמחים יש יכולת טובה מאוד בטיפול בלישמניה

לא מעט צמחים שהשתמשו בהם ברפואה העממית נבדקו ונמצאו יעילים גם במחקרים כנגד לשימניה. במקרה במקום בו נולדתי יש מכה של לישמניה..הרבה הרבה שנעקצו.ולא צריך לסבול כל כך הרבה כשיש צמחים. כטיפול ראשוני מומלץ למרוח אלוורה טרייה מהגינה יגאל

תוספת ל-שושנת יריחו

רציתי לציין שגם עניין השמנים והאלוורה ויתר הצמחים שהציעו בתשובות - נהדרים ומבורכים. אולם, לדעתי, לא כדאי לוותר על שיפור הבריאות באופן כללי וחיזוק כושר החיסון הטבעי של הגוף, ממילא. משום-מה ברחה התשובה, לפני שלחצתי על "שלח" - ??? תופעה שכבר קרתה לי פעמיים. רפואה שלמה מקומית ויסודית,
שלומית נצח

למעלה