שושנת יריחו

aviro

New member
שושנת יריחו

שלום! חזרתי ביום חמישי מאילת,ממש בבוקר החזרה תפס אותי חום וכאבי ראש ,כל הנסיעה חזרה מאילת לגליל סבלתי,בערב הגעתי הבייתה וסבלתי כאבים כל הלילה,בבוקר גילתי ברגל ימין כתם אדום.נאמר לי ע"י חברים ואחרכך ע"י רופא קופ"ח שמדובר בשושנת יריחו. נאמר לי גם ששושנת יריחו מתפתחת כמה שבועות.שאלתי האם חטפתי את המחלה באילת (בה הייתי חמישה ימים) ואם לא הייתכן לקבל שושנת יריחו בגליל שם אני גר? כי לי אמרו ששושנת יריחו אפשר לקבל רק באזור ים המלח. אודה על תשובתך

Dr Yaniv

New member
שושנה -אבל לא יריחו

נשמע לי יותר הגיוני בברכה ד"ר יניב

aviro

New member
שושנת ?

אם אתה יכול בבקשה להרחיב קצת יותר,איזו מן שושנה זה יכול להיות,מה הגורם? הטיפול וזמן הטיפול,ולמה אני עוד צפוי ? תודה אבי

Dr Yaniv

New member
שושנה

Erysipelas is an important form of papular or plaque disease in which again dermal edema is an important part of the morphology. This form of streptococcal infection leads to especially intense upper dermal edema which tends to tent or lift the epidermis except in areas where it is staked down by hair follicles or sweat glands. This leads to the typical "orange peel or peau d'orange" appearance of erysipelas. This orange peel appearance is an typical of any condition in which there is intense upper dermal edema. זהו מידע בנידון זו השערה על סמך סיפורך אני משוכנע שהרופא שמטפל בך מודע היטב לבעייה חג שמח ד"ר יניב נב יוצא לחופשה כאמור בהודעה מאתמול

למעלה