שוש,בהכנת הג'בטות של חיים קונדיטור

ד2003

New member
שוש,בהכנת הג'בטות של חיים קונדיטור

השתמשת בגלוטן?איפה משיגים? השמרים במתכון הם טריים? הג'בטות נראות נהדר. תודה
 
כמה דברים

אני השתמשתי בגלוטן אבל לפי חיים קונדיטור אפשר בלי אבל צריך במקום בקמח לבן רגיל להשתמש בקמח שטיבל מס' 2. גלוטן קניתי בפור שיף בקרליבך. במתכון השמרים טריים, אני השתמשתי בשמרים יבשים - 2 כפות + 1/2 1 כפיות. תודה על המחמאות.
 
+ ניסיתי להמיר את המידות אבל../images/Emo122.gif

לא מצליחה להמיר את השמן. הנה המתכון עם כל ההערות. נראה הגיוני? 1 ק"ג קמח 25 גרם מלח= 5 כפיות 25 גרם סוכר=טיפה פחות מ-2 כפות 10 גרם גלוטן או אפשר בלי אבל צריך במקום בקמח לבן רגיל להשתמש בקמח שטיבל מס' 2. 600 גרם מים-
50 גרם שמרים טריים או בשמרים יבשים - 2 כפות + 1/2 1 כפיות. 70 גרם שמן זית משובח= 4 וקצת כפות ללוש את כל החומרים יחד התפחה : פעם כבצק בקערה משומנת פעם שניה אחרי עצוב הככרות לאפות בחום של 220 מעלות ל-10 דקות אחר כך להוריד ל-180 מעלות במהלך 20 השניות הראשונות לאפיה צריך אדים
רבה
 

נופר א

New member
המרתי את החומרים במחשבון המרות

וזה מה שיצא לי: 25 גרם מלח=8 כפיות 25 גרם סוכר=6 כפיות 600 גרם מים=3 כוסות 70 גרם שמן=5 כפות והשמרים כמו ששוש כתבה.
 

נופר א

New member
אז ייצא לי ג'פטו לא ג'בטה.....

עשיתי בעזרת המחשבון בעברית שנמצא בטאגליינס. אז הוא לא בסדר? לא להשתמש בו? הג'פטו עוד בתנור,ולפי הריח נראה לי שזאת ג'פטה ג'פטית....
 

נופר א

New member
../images/Emo91.gif הג'בטה יצאה../images/Emo59.gif!!!!!!

לא יודעת אם טעיתי בכמויות או לא, אבל יצאה ג'בטה ממש מוצלחת, הקרום קשה והבפנים טעים טעים ורך. ממש מומלץ מקרב
הילדים ממש מתלהבים
ואוכלים את זה רותח......
 
למעלה