רֵבַנֵה ו-פנדישפן זה אותו הדבר,
רֵבַנֶה – עוגת סולת בולגרית דרגת קושי – 1 תבנית 30X30 זמן הכנה – 30 דקות החומרים 7 ביצים 5 כפות סולת 3 כפות קמח תופח 2 כפות סוכר 1 כוס מים קרים (להוסיף לתוך הכוס כמה טיפות של קוניאק/ליקר כלשהו) אופן ההכנה להפריד חלבונים וחלמונים להקציף לקצף קשה מאוד את החלבונים עם 2 כפות סוכר. להוסיף לקערת החלבונים תוך קיפול עדין בהדרגה את החלמונים. בסוף, להוסיף את הקמח התופח והסולת כף אחר כף. לערבב היטב ובעדינות תוך קיפול העיסה. לחמם תנור היטב ולהוריד ל- 170 מעלות, כעת נכניס את התבנית לתנור לאפיה עד להזהבה. כשהעוגה מוכנה ועדיין חמה, לחתוך למעוינים. לשפוך מעל העוגה את 1 כוס מים קרים (עם התוספת של המשקה). המים הקרים יגרמו לעוגה להיות יותר עסיסית ופריכה. להכין את הסירופ ולקרר מעט ואחר"כ לשפוך מעל העוגה שהתקררה. החומרים לסירופ 2 כוסות מים 2 כוסות סוכר מעט לימון להרתיח את הסוכר המים עד להמסת הסוכר (אין צורך להסמיך את הסירופ) לקראת הסוף מוסיפים את הלימון.