שוש עטרי התפטרה מרשת גימל

R o b b i e D

New member
שוש עטרי התפטרה מרשת גימל

צרפתי לכם קישור לכתבה שמתפרסמת היום בוואלה. בושה וחרפה למנהל הרדיו שמשלם לשדרנית כמו שוש סכום זעום של 1000 שקל. לא יאומן. לקרוא ולא להאמין. תגיבו !! http://e.walla.co.il/?w=/214/614120

שרית7

New member
שמעתי על הבוקר תכנית הבוקר בערוץ 10

הזדעזעתי ממש כולי תקווה שהביזיון הזה יצליח לעורר הדים. עצוב לאן המדינה הזאת הדרדרה. אין הערכה למקצועיות ואיכות. זה בא לידי ביטוי בכלל בשוק העבודה כשמתפרסמת מודעה בעיתון בסגנון: לבורגרנץ' דרוש/ה אחראי/ת משמרת עדיפות לאקדמאי/ת... שכר 20 ש"ח לשעה...

שלמונזה

New member
הגיע הזמן שהיא תעזוב ../images/Emo168.gif

רשת ג' היא כבר ממזמן לא מה שהיא היתה פעם, כל הכוכבים הגדולים עזבו אותה. אני מאמינה שכבר הציעו לה הרבה הצעות מתחנות מתחרות.

hilali1

New member
ואגב 50 ש"ח לתוכנית כלומר לשעה

זה הרבה יותר ממה שאני ואתם נקבל אי פעם לשעה. אז עם כל הכבוד, ןחש כבוד, לא צריך לצאת מפרופורציה. חוץ מזה שאם לא מתאים לה היא יכולה לעזוב. ואם זה מה שהיא עושה אז שיבושם לה!

שרית7

New member
יקירתי שמעת פעם על דירוג שכר?

בשוק העבודה בעוד פקידים מרוויחים 18 ש"ח לשעה מנהלים מרוויחים פי 10 אם לא יותר... יש לך מושג כמה מרוויח קריין טלויזיה? סכומים אסטרונומיים... גם אם זה נראה למישהו אחר מופרז זה מה שיש כל עיסוק ושווי השוק שלו. לכןההערה שלך לא עניינית. שדרנים לא אמורים להרוויח 1000 ש"ח לחודש ובטח לא במעמד של שוש עטרי עם הניסיון והמקצועיות שלה. גם אם 50 ש"ח לשעה נשמע לך אולי המון כסף, בתחום העיסוק שלה ועם הרקורד שלה זה פשוט ביזיון.

hilali1

New member
לא מתאים לה שתעזוב

אין לי בעיה עם אנשים שמרויחים יותר. להיפך

willo1

New member
אבל

היא עובדת שם כבר כל כך הרבה שנים... חבל. מצד שני אם התייחסו אליה כמו שהתייחסו אליה, מה היא עשתה שם עד עכשיו?

מה נראה לך?

שהיא באה לתחנת רדיו ב-9:00 והולכת ב-10:00, היא עוד יושבת לפני התכנית, זה לא עובד ככה
שדרני רדיו אמורים להרוויח הרבה יותר פשוט בזיון
למה לקח לה כלכך הרבה זמן?!

שרית7

New member
כי ההתפטרות היא לא מהרגע להרגע

יש לה מחויבות היא חייבת לתת ערכה למעסיק לפי החוק כמו בכל מקוםעבודה ובינתיים דואגים לה למחליף/ה

עדי 345

New member
שמעתי שהיא אמרה בתכנית "אני כאן..."

חשבתי שהיא חזרה מחופש או משהו כזה, ורק עכשיו ראיתי שהיא החליטה לעזוב. בינתיים היא כנראה ממשיכה. ממש חבל על חוסר הפרגון של רשת ג' אחרי כל השנים האלה שהיא היתה בין אלו שבנו את הרשת הזו.

עדי 345

New member
הכתבה

שוש עטרי התפטרה מרשת ג' יום רביעי, 20 באוקטובר 2004, 11:00 מאת: מערכת וואלה! אושיית האייטיז הרדיופונית מרוויחה 1,000 שקל לחודש בלבד עבור תוכנית יומית בהגשתה האושייה הרדיופונית ששלטה באייטיז, שוש עטרי התפטרה מרשת ג' של קול ישראל. ב"ידיעות אחרונות" דווח כי עטרי צפויה להגיש את מכתב ההתפטרות שלה היום למנהל הרדיו, יוני בן מנחם. לדברי קולגות בתחנה, עטרי מרוויחה סכום זעום הנאמד ב-1,000 שקל בלבד לחודש על תוכניתה היומית המשודרת בין 14:00 ל-15:00. גורמים בתחנה התרעמו על כך ששדרנית במעמדה מרוויחה סכומים שכאלה. עטרי, נכנסה לפנתיאון הרדיו הישראלי כשהגישה את התוכנית "חדש, חדיש ומחודש" אותה ערך טוני פיין. השניים הכתיבו אג'נדה מוזיקלית בשנות ה-80 וזכו לאחוזי האזנה גבוהים. לפני שנה חזרה עטרי לרשת ג', אחרי שעזבה לרדיו האזורי ועברה השתלת כליה בחו"ל. מרשות השידור נמסר בתגובה: "מנהל קול ישראל הוא שיזם את חזרתה של עטרי לרדיו והסביר לה כי בשל המצוקה התקציבית, זה הסכום המקסימלי שניתן לשלם, וכי ברגע שישתפר מצב הרשות - שכרה יועלה. עטרי הסכימה לכך".

רינה7

New member
שוש.

מאוד עצוב לי ששוש עוזבת. אני רק מקווה שנישמע אותה בכל זאת ברדיו. היא מאוד תחסר לי.משנת 79 , שמעתי אותה יום-יום , בימים שהיא שידרה כמובן, ועקבתי אחריה יום-יום, הייתי יושבת ומקשיבה לתוכניות שלה. אני לא אשכח את היום שבו הדלקתי את הרדיו ושמעתי אותה

למעלה