קצפת מרזה ואייס קוקוס
ייתכן ואתם כבר מכירים את מקציף החלב, שמכינים איתו גם קפה פילטר. ניתן להשיג את המכשיר הזה בכל חנות כלי בית כמעט. וכמה שזה פשוט להכין קצפת אפילו דלת קלוריות מחלב 1% שומן. שמים בכלי חלב חם לא רותח. ומקציפים. מכים עם המכשיר על השולחן כדי שכל הבועות הגדולות ירדו והקצפת תהיה סמיכה יותר. מצויין עם קפה ונותן כמעט את תחושת הסיפוק הנפלאה של אחרי קצפת מליון אחוז שומן. יש סירופים מיוחדים בכל מיני טעמים בחנויות המתמחות בקפה להוסיף כפית מסירוף כזה לכל קפה או משקה חלב ואפילו לעגות. אתמול שתיתי אייס קוקוס משגע וכך מכינים את הגירסה הרזה: אייס קוקוס 1/8 כוס סירופ קוקוס למלא את הכוס בקרח עד סופו להוסיף חלב 0% עד שהכוס יתמלא להעביר לבלנדר לתת כמה לחיצות עד שהקרח נכתש מי שרוצה מתוק יותר ניתן להוסיף סוכרזית לפי הטעם. כנראה שזה משקה האלים... טעים משביע ומרווה. רונית שמחפשת פטנטים להשאר רזה ובכל זאת להנות...