שותף לעסק

חMודי

New member
שותף לעסק

אני מחפש או שותפה לעסק או לקוחות שהיו רוצים או מחפשים טבח שבא אליהם הביתה ומכין להם ארוחה בסגנון בייתי בחומרים שיש להם בבית בלי "גורמה" ופלצנות,
במטרה כמובן להתפרנס מהתחום - ובלי סיכונים הכרוכים בהקמת עסק- תשלום שכר דירה, מע''מ, משכורת עובדים, וכו'.

כמובן שענין השותפות תיהיה - אם הלקוח/ה ירצה שאני אקנה את המוצרים, אזי השותף הוא יארגן לי את הציוד, נחליט על איזה מנה עושים ונבנה ביחד מנה - שתהיה בייתית אבל עם רעיונות טובים- נניח, תבשיל של פרגיות עם אורז וירקות
פירה עם חמאה ושמנת לצד דג ים עם תיבול של מלח ופלפל.

אשמח לדעתכם.
אני בא מהתחום של הבישול ועברתי הכשרה ואני מעדיף את השילוב של המקצוע בפאן הפחות "תעשייתי" - כלומר, בתי מלון ומסעדות ויותר לתת את הטעם שלי והטאץ שלי - שכולו שלי.
יום טוב!

dora me

New member
בהצלחה במציאת השותף!

נשמע רעיון נחמד, אל תשכח רק שאם מדובר בשותפות יש לזה הרבה פנים משפטיים שלא כדאי להזניח במיוחד אם מדובר במישהו שאין לך היכרות קודמת איתו.
אם אתה מאזור המרכז אני ממליצה בחום להסדיר הכל לפני שיוצאים לדרך, אתה יכול להעזר בעו"ד שי ורד. מניסיון הוא מומחה בדברים האלה ויוכל לעזור לך לאתר מראש את כל המכשולים שיכולים לפגוע בעתיד בעסק חדש. המוכנות הזאת היא לפעמים מה שעושה את כל ההבדל בין עסק מצליח ומשגשג לעוד עסק שנסגר.

למעלה