שותפים למחר בבוקר, יש ?

שותפים למחר בבוקר, יש ?

בעקבות ביטול רכיבת יום שישי שלי בנסיבות מוזרות למדי, אני מפצה את עצמי באופן נדיר ברכיבת שבת. הכוונה היא להתחיל מוקדם בבוקר (נניח, 07:00), ולסיים עד 10:00 בערך. מקום - בעדיפות ראשונה לאזור הררי, לא רחוק מהמרכז...(בנ"ש וכ') רמה - בינונית עם סבלנות בעליות.

davesh

New member
לאן?

7:00 קצת מוקדם ... מה דעתך על 8:00? בכל זאת שבת ... אפשר להציע את איזור יוקנעם, או מודיעין ...יוקנעם די הררית

נו טוב, קל לשכנע אותי בכאלה דברים.

אני לא אתעקש על 7:00. 8:00 באמת יותר הולם את השבת. יקנעם רחוק מדי בשביל תכניות השבת שלי, אבל בן שמן יתאים. עוד מישהו ? עניין אחר- ראיתי אותך בתמונה שבכרטיס האישי רוכב על אופניים עם מספר, מה שאני מניח אומר שאתה מתחרה מדי פעם ? אני עכשיו בכושר לא משהו, אז קח את זה בחשבון, וצפה למשהו רגוע.

davesh

New member
ממש לא מתחרה ...

סתם במקרה מישהו גרר אותי לתחרות סובב נגב. אני מעדיף לרכב באיזי. אני לא אהיה ליד המחשב, אבל אתה מוזמן להתקשר אליי עם פרטים. אני אשלח לך את הטלפון שלי בהודעה אישית. איפה נפגשים? מצפה מודיעין? תתקשר ותודיע לי. לילה טוב ...

etal2

New member
בן שמן מתאים לי

אחרי חודש בלי רכיבה צריך להתחיל שוב תשלח לי מסר איפה\מתי... ארז

מה שנסגר, לכל המעוניינים :

מחר (שבת) ב8:00, מצפה מודיעין. בתכנית - קצת עליות, קצת סינגעלאך, והביתה. וברוח המשפטית השורה כאן לאחרונה - הח"ל אינו מוביל, מארגן, או אחראי על המסלול (בהנחה שיהיה כזה), על בריאות המשתתפים, ובאופן כללי, למעשיו.

למעלה