שותפים לנחל דישון או כזיב...

XCrider

New member
שותפים לנחל דישון או כזיב...../images/Emo39.gif

מה לעשות, פספסתי את ה"נאגלות" לדישון ולכזיב שיצאו לאחרונה. כולם מזהירים שאו-טו-טו הכל נגמר, אז רגע לפני, מי שמעוניין להצטרף לטיול לאחד מהנחלים הנ"ל מוזמן להרים דגל (או גלגל). כמו כן, המלצות למסלולים, מפות ונקודות חמד נסתרות יתקבלו בברכה. והכי טוב, "מפה אנושית רוכבת" שמכירה את המסלול... קיימת גם אופציה לרכיבה באמצע השבוע. אני מאזור המרכז.

עמירוז

New member
אני בכזיב ביום שלישי אחר הצהרים

אני מתכנן לרכב בנחל אכזיב ביום שלישי אחר הצהריים. מי שמעוניין להצטרף נא להודיע לי טל 050915300 עמי

XCrider

New member
אתה יוצא מאיזור המרכז או שנמצא שם

באזור במילא? כמה שעות רכיבה? אחה"צ לא משאיר הרבה זמן. לבד או עם עוד? חוצמיזה, כתבת גם "כזיב" וגם "אכזיב". מהו הנכון?...

עמירוז

New member
אני אהיה שם מיום שני

1. אני בצפון מיום שני 2. אומרים אכזיב ולא כזיב 3. משעה 1530 יש לפחות 3.5 שעות אור ולדעתי זה די והותר מדובר על כשעתיים וחצי רכיבה בקצב סביר

udrt

New member
אמור מעתה כזיב../images/Emo26.gif

השם שניתן לנחל ע"י ועדת השמות הוא כזיב ע"ש תל אכזיב שבמוצא הנחל לים. התל הוא שריד לעיר בתחום נחלת שבט אשר שבמשנה נקראת כזיב. הקיצר, נחל כזיב.

נגה28

New member
דישון

אשמח להצטרף לדישון מתישהו בימים הקרובים. אני מאזור המרכז, בלי רכב.

XCrider

New member
אוקיי, אני כרגע בודק מתי הכי מתאים

נבדקת אפשרות גם באמצע השבוע או שישי כי בשבת אני כנראה לא אוכל. ואם לא השבוע, אז כנראה שידחה לשבוע הבא. אני מניח שאופניים יש לך...(מנשאים לא חסר. גם פרטנר לנסיעה בד"כ מסתדר). תני קצת פרטים כלליים, כמו מה כושר הרכיבה שלך (מתחיל/בינוני)? אפשר גם למסרים. אני אעדכן בהמשך.

Amirgo

New member
מתכנן נחל דישון ביום רביעי השבוע

אני מתכנן לרכב את נחל דישון ביום רביעי קרוב (21 במאי). יציאה מת"א בבוקר. בתכנון לעלות מאיילת השחר עד ריחניה, נחל ריחן וירידה בנחל דישון חזרה לרכבים. אתה מוזמן להצטרף. אמיר

למעלה