שותפים לסינגלים של מודיעין ?

ערןפלד

New member
שותפים לסינגלים של מודיעין ?

שותפים לרכיבת שבת בבוקר (גומרים הולכים) לפי הסינגלים של אילן שחם כפי שהוצגו ב"אופנים" או אם יש חלופה שווה אחרת. נראה לי תחילת דווש 0700. אני מגיע מקרית אונו.

IlanShacham

New member
אפשר להצטרף? ../images/Emo13.gif

אני מאמין ומקווה שאוכל להצטרף. החל מעוד שעה אני לא אהיה ליד האינטרנט בהמשך הערב, אז תשאיר בבקשה הודעה בפורום אם אתה באמת יוצא, מתי ואיפה. אילן

ערןפלד

New member
../images/Emo7.gifמצטער חברים, משבר משפחתי

מונע ממני לרכב מחר. נתראה שבת הבא אני מקווה.

ares9

New member
אם שה קיים אני שם../images/Emo70.gif

שאלת מיליון הדולר: האם מז"א יאפשר? בכל מקרה סגנון הרכיבה הוא שבילים אגרסיבי/פרי רייד לייט נכון??? [email protected]

שימו לב!!

כל איזור הבית האדום בוצי בטירוף - לא מומלץ לרכיבה בתנאים הנוכחיים...

IlanShacham

New member
אתה מתכוון לתחתית הבית האדום?

ומה עם שאר המסלול - יצא לך לבדוק?

uribt

New member
סינגלים באיזור - לא עכשיו

השביל בתחתית הבית האדום נוטה להיות מאוד בוצי (ופעם קודמת הייתי בו מספר ימים לאחר הגשם). סינגל השלט היה חלקלק ומסוכן אבל עביר והסינגל האחרון שמסביב לשמשוני (שמסתיים באנטנות) פשוט איום ונורא. גם ביער צריך להיות מאוד עירניים לבוץ ולהשתדל לא להיכנס לאיזורים רגישים כי גם חתיכה קטנה ובעייתית של 200 מטר יכולה להיות הרבה צרות (כמו שאני ורן גילינו היום). לא ניסינו יותר מדי סינגלים, ממילא יוצא כל הכיף כשכל-כך חלק וצריך להיזהר במקומות שרגילים לטוס בהם. עוד יומיים יבשים יפתרו את כל הבעיות...

IlanShacham

New member
טוב, הבנתי...

אני מוותר על החוויה מחר...דווקא יצאתי היום לקוויקי בסינגלי גבעת התיתורא, לא הרבה אחרי שנפסק הגשם, ולא התלכלכתי אפילו, אבל כנראה שהאדמה שונה
אגב, רן, סחטיין על הכתבה במקומון
(ועוד יותר סחטיין על הדברים שעשית בשביל להגיע לכתבה הזאת
)

BikingViking

New member
ואני כבר עם האצבע

על הטלפון לשאול האם רכבתם הבוקר ומה מצב הבוץ. האמת שכשחזרתי הביתה אתמול מאוחר בלילה , עדיין ירדו ממטרים קלים והלכתי לישון בהרגשה שאין מצב שהשבילים לא מלאים בוץ בבוקר. נראה לי שבלית ברירה אני מתארגן על יום חופש מהעבודה השבוע ויוצא לדרום לשבור קריז. יש מצב ???

הופה הופה !

גם אני הגדרתי את העניין הזה בדיוק במילים האלה - ברגע שאפשר מבחינת מזג אויר, אני יורד לדרום באמצע השבוע לשבור קריז. אם יש משהו רלוונטי...

BikingViking

New member
את הקריז הצלחתי ../images/Emo39.gif

לבסוף לשבור אתמול. ב 13:45 מגיע SMS עם קריאת חרום לפארק קנדה תוך 45 דקות למטרת שבירת קריז. ארזתי את עצמי והתייצבתי במקום המפגש בשעה הראויה. המקום 5 דקות מהבית, ומעולם לא יצא לי לרכוב שם. ככה זה, הסנדלר הולך יחף. הפארק היה מדהים אחרי הגשם. לא היה בוץ (בכל אופן לא בוץ שמפריע לרכיבה), היה מזג אוויר נהדר, והנוף מפסגות הפארק - דבר מדהים , באמת אין הרבה מתחרים. (מי שכח מצלמה , מי ???) אחרי טיפוס העליות המתישות התחיל הכיף - ירידה חזרה לאגם בכל מיני סינגלים "לימודיים". מה זה סינגל לימודי ? ובכן, מסתבר שגם בפארק קנדה יש סינגלים , אבל לא סתם, אלא סינגלים ברמות טכניות שונות, מרמת מתחילים ועד רמה שתספק לעת מצוא כל פריריידר ממוצע. גלשנו לכיוון מטה, תוך כדי ירידת מדגות, קפיצת דרופונים וסתם רכיבה כיפית במורד הסינגל. הקריז נשבר. אפשר להתחיל את השבוע בנחת.

eOfer

New member
למרות המצלמה שנותרה בבית ../images/Emo26.gif

מצ"ב מס' תמונות ארכיון מהפארק המצוין. אגב, הרכיבה אמש הייתה רכיבת הכנה ל'טיול החודש' של Mike Bike שייערך ב 24.1.04 בלי נדר...בכל אופן, המסלול מתאים לרכיבה לכל הרמות ובכל מזג אויר וכולל כאמור עליות טכניות, סינגלים, גן עדן קטן ל Soft פרירייד וכמובן גם נוף בלי סוף

eOfer

New member
עוד אחת ../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif../images/Emo140.gif../images/Emo127.gif

למעלה