שותפ/ה

פנדה2

New member
שותפ/ה

היי אני קשיש בן 44 מאזור ראשון לציון ונוהג לרכב כמעט בכל ערב לכיוון חוף הים בראשון (כ- 15 ק"מ) במשך שעה . אשמח להצתרף לטיולים (קלים) בשטח שמתאימים לקשישים כמוני ירקון, אלכסנדר וכ'

Eyal Hershtik

New member
קשיש ?

לא מזמן רכב איתי אחד בן 67 -כן כן לא טעיתי , עד היום אני מחפש אותו מפאת האבק שהוא השאיר לנו החבר'ה הצעירים . 44 זה לא כזה מבוגר -רק תחילת החיים .... אייל

alonaski

New member
שלום לקשיש! ../images/Emo13.gif

סתם שאלה - למה בחרת את השם פנדה?
(היתה לי פעם כלבה בשם הזה...
)

XCrider

New member
אתה קשיש בראש! ../images/Emo6.gif

אתה עושה צחוק??? אם אתה קשיש, אז מה תגיד על חברה מבוגרים ממך בהרבה שנותנים בראש לחברה הרבה יותר צעירים (כן, גם אני רכבתי עם ה"תותח", נדמה לי שקראו לו מיכה, בן 67(!), שעלה את הגלבוע כמו עז הרים צעירה והשאיר לנו לאכול את האבק...)? פשוט תתחיל לרכב עם קבוצה ברמת מתחילים או בינונית ותראה איך אתה משתפר. יש גם כל מיני טיולים שמאורגנים ע"י קק"ל (1800350550) וקבוצות נוספות. בדוק באתר הרים WWW.HARIM.CO.IL). בהצלחה!

BikingViking

New member
אכן מיכה,

גם לי יצא לרכוב איתו לפני כשנה, כבר אז הוא היה בן 67, והבנאדם פשוט מודל לחיקוי בעיני. תותח אמיתי, משאיר מאחורה הרבה רוכבים צעירים וחסונים . אני מכיר עוד כמה בני 50 פלוס, שנותנים בראש...

מהכירות אישית עם מיכה

היתי רוכב איתו באופן קבוע בימי רביעי והוא היה קורע אותי דרך אגב אני צעיר ממנו ב-40 שנה רק חבל שמיכה עבר לאנגליה

yasigal

New member
מיכה עבר לאנגליה?? חבל!

"גם אני.. מקרועי מיכה" עכשיו גם אין לי סיכוי לנצח אותו..רגע, איפה הוא גר באנגליה?

xrafix

New member
אני מוחה נמרצות!! כבן גילך אני מסרב

לקרוא לעצמי קשיש..
אז נכון שיש קבוצות בהם תיחשב ב-סקלה העליונה של הגיל...
אבל - יש גם קבוצות כמו החברה הנחמדים של EZ riders בהם אתה עלול להיחשב לינוקא...

aFish

New member
למה לכעוס ../images/Emo13.gif

כנראה...יצא לכם שם של קשישונים...עזוב...זו רק התדמית
(אולי גם התמונות שאתם מפרסמים קצת מזקינות אתכם...)

xrafix

New member
../images/Emo140.gif בצחוק.... רק הייתי במפגש ההקמה

וכדברי ה
זה רק הרושם מהתמונות.. היי, אבל הן בטח לא משקפות...

viczan1

New member
../images/Emo24.gif אתה מוזמן להצטרף ../images/Emo140.gif

ואז אולי הרושם שלך ישתנה. אני לא אומר ש EZRIDERS קבוצה של פרירייד אבל לא מה שאתה חושב,אנחנו פשוט רוכבים גם בשביל הכיף שבדבר. בכל זאת אתה באמת מוזמן.

המדווש

New member
אם לא שמתם לב הבחור עושה אומנם

15 ק"מ של מסלול מישורי לחלוטין. גם רצונו לפי מה שאני רואה בשותף לרכיבה מישורית נחל אלכסנדר או הירקון. לפעמים רוכבים מגזימים בתיאורם רק בכדי לשים עצמם בקטגורית קושי שבה הם רוצים לראות. לו יכתוב אני מבוגר בגיל אך צעיר ברוח וברמת הדיווש יקפצו עליו כל מיני פרירייאדרים שיעלו אותו עליות ויורידו אותו ירידות . אני למשל כשהתחלתי לרכב לפני כשנה אמרתי שאני מתחיל ויצאתי למסלולים שיצא לי עשן מהאוזניים. קבוצות שקראו לעצמן מתחילות היו עולות בתלילות נחלים יבשים כלפי מעלה על סלעים ואבני נחל . לטענתן של הקבוצות הללו זה היה מסלול קצר , ואורך המסלול הוא זה שקבע עבורם את רמתו של המסלול. כשהאדם אומר שהוא קשיש הוא רוצה בפרטנר ברמה נמוכה וזו זכותו. גם אני בגיל הקשיש ואני יוצא לשטח עם חברה בגילאי העשרים לרכיבות טכניות ואני יוצא עם חברים שלי בגילי לטיולי ירקון. יש גם בגילי שמעניין אותם רק מסלולים בקפיצות או רק סינגלים כמו אלו בבן שמן שמתחברים עם המסלול השחור.

למעלה