שו יא ג'מאעה פי? מא פי??
L Light of the World New member 12/8/08 #1 שו יא ג'מאעה ../images/Emo13.gif פי? מא פי?? ../images/Emo9.gif
S salt of earth New member 12/8/08 #2 אני חושבת שהמפגש מתקיים אצלי זה מתאים באחת. אבל עדיף שהחברים ייאשרו עשאן ניערף חאלנא... גם צריך לקבוע מקום- שזה כמובן לעשות במסרים. מכיוון שאני לא מכירה את המקומות, משאירה את ההחלטה בידי החיפאים בפורום
אני חושבת שהמפגש מתקיים אצלי זה מתאים באחת. אבל עדיף שהחברים ייאשרו עשאן ניערף חאלנא... גם צריך לקבוע מקום- שזה כמובן לעשות במסרים. מכיוון שאני לא מכירה את המקומות, משאירה את ההחלטה בידי החיפאים בפורום
M My Shepherd New member 13/8/08 #3 ../images/Emo23.gifאם אפשר תשלחו לי את הפון שלכם במסר של מלח תינו מיכאל גורג יש לי..אור העולם קדימה לא מפיצה אל דאגה רק באמת תאשרו הגעה סופית, בשעה אחת מחר בצהריים, ממש לא משנה לי המקום אבל נתאם ונודיע במסר וגם בפון.
../images/Emo23.gifאם אפשר תשלחו לי את הפון שלכם במסר של מלח תינו מיכאל גורג יש לי..אור העולם קדימה לא מפיצה אל דאגה רק באמת תאשרו הגעה סופית, בשעה אחת מחר בצהריים, ממש לא משנה לי המקום אבל נתאם ונודיע במסר וגם בפון.