../images/Emo41.gifולהלן התוצאות:
אז ככה, חבורת שכמותכם: 1#: אני לא יודע אם ביל גייטס הוא יהודי או לא (יש לו הרבה הרבה כסף, אז אני מניח שכן. וגם אם לא, בטח יש שם איזה סבא. או שכן. או חמוס.), אבל- לא, טרם יצאה גרסת העברית המלאה לווינדוס, על כן, עוד לא תמצאו בחנויות, וגם לא ב- Downloads.com שום גרסת אקספלורר בה יהיה כתוב בֵּק. 2#: אם אתם אכן מתכננים ללמוד הנדסה, ראשית, אני משתתף בצערכם, ושנית, באמת, אבל באמת שלא כדאי לכם. 3#: אוקיי, כאן הרשיתי לעצמי קצת להתפרעעעע ופשוט לעשות פאזל מכל הכותרות שיש בקישוריות של וואלה. כך קיבלנו מגווןהזדמנויות לסחור בכלות אוקראיניות, אותן ניתן תחילה לראות בלוחות הנשים, אח"כ לבחור אכן מהנשים הפומביות שם, אם אתם ממש בקטע, יש גם אופציה קבוצתית, ולבסוף, אם אהבתם את המוצר- יש אפשרות לקנייה. בלי החלפות, החזרות ותיקונים. קרה הפלא, ובעקרבות אהבתכם עד כלות נולדו גם זאטוטים חצי ישראלים חצי אוקראינים, יש אפשרות לעסקת חבילה אשר תאפשר אף להם חיי זוגיות בריאים ושלמים באמצעות מערכת הכרויות הילדים שלנו. 4#: סקספון: חברת תקשורת בינלאומית שמגדירה מחדש את המושג- "סתם, כי בא לי לדבר..." 5#: אמנם ג'ירפה, אמנם מטה את הראש שמאלה (או ימינה, כבר הפסקתי לעקוב) אבל ככל הנראה בעלת הביצים היחידה הנוסבת סביב שולחן הממשלה- ציפי לבני! 6#: חיי הלילה הפרועים של הבירה האנגלית- תה ועוגיות תחת תמונתה של המלכה, ואם מתחשק לכם ממש לזרום- יש גם צ'אי מסלה... 7#: אוקיי, את זה קשה היה לפספס, אני מסכים אתכם, לא כולם רוצים בנות. לפחות לא את זה. 8#: ולמהדורת החדשות המתוקנת- מת גבר בתל אביב, עמיר פרץ חוזר לשורשיו הפקאציים וטוען בתוקף כי זכות השיבה היא סוווףףף!!!!!11111עווובדים, ואף אחד לא עלה על זה, למרות שזו כותרת ראשית- ציפי לבני (כן כן, יש כאן פרסום מאוד מאוד סמוי) בוידוי אישי- ההתנתקות אכן לא הייתה הטעות האחרונה (אהוד קוממיות- לטיפולך). 9#: העולם ידע לא מעט מאבקי אופוזיצה, אך המרד הפקיסטני שבר כל שיא גינס. 10#: פינת הקינקי: למעוניינים, מקלחות זהב בהזמנה אישית. 11#: תודה מיוחדת ניתנת לRoobie, שהוא בכלל לא מהפורום הזה, אבל ברוב ססססמולניותו הוא הציע לפתוח תיבת מייל מיוחדת לראש ממשלתנו המנוח. תבינו כבר, שוכני כיכרות משיחיסטים, הוא מת. הזוכה במקום הראשון, שמקבלת הרצאה חינם על התפתחות השיעה במדינה הצפוואית המוקדמת ותפקידה ככלי פוליטי להנחלת שליטתם של השבטים השליטים, עם לא פחות מ- 11 שדרוגים שהועלו, היא האחת והיחידה: "אני עוד אגיע לשם"!! (זה ממש יצא תקוע פה, הכינוי שלך). עד כאן לפעם הבאה. מי ייתן ותנוחו על משכבכם בשלום.