שו?

Variety

New member
שו?

שלום שלום, אני חדש בפורום הזה, אני מהפורום על חלומות צלולים. יש לי שאלה! אני יודע בעקרון שנומרולוגיה זה תורת המספרים. אבל שו? איך זה בא לידי ביטוי? אפשר בבקשה לקבל דוגמא? תודה רבה, Variety

דוגמה קטנה

אדם בגמטריה = 45 בדיוק כמו השאלה מה? טבע האדם לשאול תמיד שאלות על עצם קיומינו כאן: מה זה, מה קורה, ועוד וכל זאת בגלל שזה טבוע בתוך המכלול הכולל של האדם. מכאן גם בא המושג ``לחזור בתשובה`` כי אם האדם הוא השאלה אז בורא העולם הוא התשובה. אור וטוב אוריאל מעוז

Variety

New member
מענייו, יש לי דוגמא ממש אדירה

הריון = 271 בהריון יש 9 חודשים שזה 30 יום בחודש 9 * 30 = 270 Coincidence, I don`t think so!

עינת

New member
:cool:

אתם כבר משתעשעים בגימטריה... הנומרולוגיה עוסקת באדם ,במהותו. במספרים טמונים סודות החיים ,חייו של אדם. אי לכך גם את האותיות בשמו אנו הופכים למספרים ויוצאים לדרך. דוגמא? תן/י לי תאריך לידה ואספר לך קצת על עצמך. אור שפע ואהבה עינת

pomelit

New member
ואם ממשיכים באותו עניין

אדם = מה אבל מה עם אדמה?

אדם - אדמה

אולי כשהאדם גמר עם שאלותיו והגיע לה` סימן שהוא סיים את תפקידו עלי אדמות והוא שב אל כור מחצבתו וגופו חוזר לאדמה - מעפר באת ואל עפר תשוב, זה סברה שלי. אוריאל מעוז

pomelit

New member
לא חשבתי על זה

אבל נוצר כאן מצב של הפוך על הפוך - כביכול אדמה בלי ה` היא אדם, אבל בעצם המצב הפוך: כשנוצר האדם בסיפור הבריאה הוא היה כבר אדמה, ואז ה` נפח בו רוח חיים, ואז הורידו ממנו את האות האחרונה.

ה-ה` נשאר.....אבל

מרחוק על מנת שאדם יוכל לחזור בתשובה (תשוב -ה). אור וטוב אוריאל מעוז

למעלה