שחורים ולבנים

the magic

New member
שחורים ולבנים

מה ההבדל ביניהם? לפני כחצי שנה היו לי את שניהם ולא הבנתי מה ההבדל ביניהם. יש אומרים שלא בריא לפתוח ככה פצעים, אז עדיף להשאיר את השחורים ולא להוציא אותם? זה לא משאיר סימנים? האם זה טוב ללכת לקוסמטיקאית או שזה מסוכן לעור - משאיר כתמים? אם אני שם ספירט סליציל 2% אלכוהול, האם זה יכול למנוע שחורים? במה הספירט בעצם עוזר? האם ספירט על שחורים שכבר קיימים יכול לגרום לצלקות/סימנים בעור לתמיד? תודה רבה מראש על התשובות....

dr_yaniv

New member
אקנה-שחורים ולבנים

הנגע הבסיסי של אקנה נקרא קומדו אם הוא נשאר סגור מתחת לעור -זהו "ראש לבן" אם הוא נפתח לעור -אלו ה"שחורים"- כי החלב מתחצצן במגע עם העור עדיף לא לגעת לולא לפוצץ כי משאיר סימנים למעט הוצאת שחורים אצל קוסמטיקאית מיומנת הספיריט יכול לעזור לפתוח את הנקבוביות ולהוציא שחורים לא גורם צלקות רצוי לשלב עם טיפולים נוספים ביעוץ מומחה לרפ´ עור בברכה ד"ר יניב

the magic

New member
אבל הספירט...

לא אמור לחטא את העור? הוא ממש מייבש אותו, אז איך הוא יעזור לפתוח את השחורים?? אני תמיד שם ספירט חוץ מבאיזור של השחורים כי אני מפחד! אז אם אתה יכול, תגיב על זה. ויש עוד משהו: מה זאת אומרת שהוא פותח את הנקבוביות? זה יעזור לשחורים ליפול או שהם פשוט יתחילו לצמוח למקסימום הגודל שלהם עד שיתייבשו וינשרו?

למעלה