שחור לבן / מילים ולחן: אביב גפן

R h o n e

New member
שחור לבן / מילים ולחן: אביב גפן

שחור לבן 2 דקות ו-56 שניות כתבת לי שאת לבד חיה איתו ומרגישה בצד ואיתו זה כמו שנים לבד יקירתי אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן, אני אוסיף לך צבעים אני בא להציל אותך חכי, אני בדרך אלייך אני בא, אני בא, אני בא כתבת שאני כמו חלום שמישהו שלח לך את הפרחים שננתי לך לא ברגל זה בא יקירתי, חכי אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן אני אוסיף לך צבעים אני בא להציל אותך חכי, אני בדרך אלייך אני בא, אני בא, אני בא אני בא להציל אותך אני בא להציל אותך.. חכי, אני בדרך אלייך, אני בא, אני בא שנים לבד

keren358

New member
אמ, כמה תיקונים

אמרת לי שאת לבד וזה לא יקרתי, זה חכי, אני בדרך אלייך אמרת שאני כמו גלוייה שמישהו שלח לך ממקום רחוק ונפלא כמו גן עדן, בסתיו העלתי את השיר בנצלש אבל אפחד לא ראה, אשמתכם

keren358

New member
לא מה

בלבלת אותי. במקום -יקרתי- זה הולך ככה: אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור לבן אני אוסיף לך צבעים...

מעכבת

New member
נצל"ש

http://www.ipetitions.com/petition/museisrael עצומה להבאת מיוז לארץ..מי שבא לו תחתמו

InnocenceLost

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

תבליטי את זה :) וקצת בהרחבה: יש סיכוי ממש טוב שמיוז יגיעו לארץ , (מנהלת הפורום דיברה איתו מספר פעמים בחו"ל בין ההופעות והוא חזר והדגיש על זה שהם מתכוונים להגיע לפה) , אז אנחנו פשוט מנסים לזרז תהליכים הגענו למספר יפה של חתימות תוך מס ימים בלבד אז מממש נודה לכם אם תקדישו 2 דקות ותחתמו למען תפארת ישראל !
הקישור: http://www.ipetitions.com/petition/museisrael יווום טוב

S h A b i T

New member
איזה שיר מכוער, אמא.

חשבתי לעצמי שאולי עוד מסתתר משהו מתחת ללחן הנורא...

ג ב ש ו ש

New member
מישהו יכול להסביר לי אולי מאיפה../images/Emo88.gif

השיר צץ? ז"א מתי שמעתם אותו לראשונה והאם הוא יוצא כסינגל מהאלבום הבא של אביב? תודה מראש..

מווורקי

New member
שמעתי אותו לראשונה ברוק"צ

אני מניחה שהוא הושמע עוד לפני.. ואין לי מושג לגבי הסינגל

כן זה הסינגל מהדיסק החדש

שיוצא יחד עם הדיוידי והוא שר אותו במלא הופעות בזמן האחרון וגם את אין שמחים בלילה! וזה שיר מהמם ככה אתם מזלזלים?!

מעכבת

New member
באחת ההופעות בזאפה

קצת אחרי שהוא עשה לראשונה את אין שמחים בלילה.. ואם אני לא טועה אז כן

למעלה