שחור משחור

gambate

New member
שחור משחור

סיפור אמיתי בהחלט!!! זואופיל (חובב חיות) הידוע כאן בפורום ככבוד הנשיא, נקרופיל(כרובי), פירומן(Gixxer600®) ומאזוכיסט(MZ) יושבים בגן. הזואופיל אומר: בוא נתפוס חתול ונאנוס אותו. הנקרופיל אומר: בוא נתפסו חתול,נהרוג אותו ונזיין אותו. הפירומן אומר: בוא נתפוס חתול, נהרוג אותו, נזיין אותו, ונשרוף את הגופה. MZ אומר: מיאו

gambate

New member
די, השפלת אותי...לא כותב כאן יותר

זה חדש יותר מהזקן של הרצל?(סבא שלי כבר הפסיק להשתמש בביטוי הזה
אגב. זה במיוחד בשבילך, יש לי הרגשה שאתה זקוק לעצות בנושא : בחור אחד מגיע לבר ומתלונן בפני הברמן שהוא לא יודע איך להתחיל עם בחורות . הברמן מציע לו: "תתחיל עם בחורה; תאמר לה שיש לה שיניים כמו פנינים ועיניים שמזכירות את הים. הנה, מישהי יוצאת מהשירותים - גש אליה". ניגש אליה הבחור וחוזר על מה שלימד אותו הברמן. הבחורה מתרגשת מהדברים: "אף אחד לא אמר לי דברים כאלו מעולם". שואל הבחור מרחוק את הברמן: "נו, מה עכשיו"? הברמן מסמן לו במבטו; "תאלתר ". הבחור חושב שנייה, משיר מבטו לבחורה ואומר: "אז מה, חירבנת, אה?"

Eitan240

New member
באמת לא הייתה צריך לכתוב../images/Emo4.gif

חרשו על שניהם יותר מידי

gambate

New member
לא הבנתי, אבל אני מנסה בכוח להתקבל

לחבורה המשובחת שלך ושל דן, אז אני ינסה עוד פעם : אחד רואה את חברה שלו בוכה, עושה לה "מה קרה בובלה?" אז היא עונה "שמעתי שאתה פדופיל!". אומר "פשששש… פדופיל… מילה גדולה קצת בשביל ילדה בת 8 לא?" התקבלתי?

gambate

New member
ובאותו נושא - וזאת הפעם האחרונה

להיום בנושא פדופילים(עוד יחשבו שאני כרובי בניק אחר...) פדופיל מביא חברה שלו למסיבה. אז ידיד שלו עושה "מה זה היא בת ארבע! לא מוגזם קצת?" אז הוא עונה "ארבע- אבל מזיינת כמו בת 3".

Eitan240

New member
אין פה חבורה

אבל שאומרים משהו עושים את זה והשני באמת היה טוב

Eitan240

New member
אין פה חבורה

אבל שאומרים משהו עושים את זה והשני באמת היה טוב

MajorWinters

New member
מעשיה שקרתה לאותו בחור../images/Emo19.gif

יום אחד מביא אחת בת 3. חברים שלו באים בטענה: "כבר התרגלנו שאתה פדופיל והכל... אבל בכל זאת בת 3" הוא לא מבין מה רוצים ומיד מציין כי: "אולי בת 3. אבל מזיינת כמו בת 8."

למעלה