שחור סמיך.

Michallllllllll

New member
שחור סמיך.

יש לי מערבולת שחורה בראש שמתעצמת לפחות פעמיים ביום וגורמת לי ללא לזוז.. אני בטבריה עם האחיינים שאני מתה עליהם ובמקום להנות מהם ולעזור לאחותי איתם עכשיו אני רק שוכבת. אני חושבת על עוד מעט.בסעודה. ואני רק מפוחדת ומדוכאת יותר.. איך אני אוכל? אני צריכה ליהיות רזה מאד מאד בשביל האישפוז.. זה מה שעובר לי בראש.. פתטי נכון? אבל לכי תגידי את זה למוח שלך שישדר את זה לגוף שלך ויעשה אותו רפוי.. בקושי נושמת.. רע לי!!! ושותקת וכותבת.. מה יהיה? אני חייבת להעלם עכשיו.. מתחת לשמיכה עם כדור שירגיע קצת ויגרום לי אולי קצת לישון ולקום רפויה.. זה כדור במיוחד למצבים האלו שהפסיכיאטרית ממכבי נתנה לי.. הוא אנטי חרדתי וקצת מפיג את הדיכאון.. קמה ב כ ח לשתות אותו. איזה פדיחות מגיסי יהיה אם אני לא אוכל משהו. מתבישת ממנו.. אוף!! מה אני עושה עם עצמי??? ואולי כמו שבן חורין אמר לי לא כדאי לי להתאשפז ובמקום ללכת לפסיכולוג מקופ"ח וזהו? קצת פחות מלחיץ..רוצה להרגע!!

Michallllllllll

New member
פליז תתיחסו!! אמנם זה עוד3 ימים,אבל

אולי בן חורין צודק?? בן חורין בבקשה תתיחס! אפילו אפשר אם אתה רוצה במסר ואני אענה לך ביום ראשון בלילה שאני אהיה אצל ידיד שלי.. תודה!! לכולכם!! וגם על המקום הזה. מעריכה.. לא לוקחת כמובן מאליו!!.. אוהבת מיכל.

מיכל

תנסי לנשום. תשימי לב לנשימות שלך, לכניסות של האוויר. תעשי טיפונת הפוגה. נשימות וחשיבה על הנשימות. עכשיו, את חזקה ומה שלא תחליטי לעשות תני לאנשים להיות בשבילך. תני לאנשים מסביבך לעזור. שתפי אותם. אנחנו יכולים לייעץ, אבל אין תחליף לאהבה שתבואי איתה במגע. לאט לאט ויהיה בסדר. בנתיים רק קחי נשימה ויהיה בסדר. באמת באמת. וגיסך יצטרך לבלוע ולשתוק. אני לא מכירה אותו אבל אין לך המ להרגיש פדיחות ממנו. אנשים שאוהבים אותך מקבלים אותך כפי שאת ואין לך מה לפחד "לעשות פדיחות" לידו. את מסוגלת רק תאמרי את זה לעצמך.

RainDrops

New member
מיכלי

תעשי מה שהלב שלך אומר, מה את מרגישה שיותר יעזור? אישפוז או פסיכולוג? וכמובן שהייתי מייעצת לך ללכת לאכול, בכל זאת, זה עוד צעד קטן לעבר המטרה שלך. ובאמת תנסי לשתף, אולי תדברי עם אחותך? ספרי לה מה עובר עלייך, מה את מרגישה. האנשים מסביבך אוהבים אותך! אני בטוחה שהיא תשמח אם תשתפי אותה. יום טוב חומד. אוהבת...

Michallllllllll

New member
תודה . אני לא מסוגלת לדבר איתה על

זה.. אני בעצמי קצת דואגת לה.. יש לה גם תסבוכים עם אוכל אני לא יודעת אם אוכל מפחיד אותה כ"כ לפעמים אבל היא אוכלת קצת קצת מכל דבר ושונאת את הירכיים שלה וכל הזמן אומרת לי שיש לנו מבנה שונה והיא שמנה.. והיא בכלל לא! מיכל.

למיכלוש!!!!

באמת..תירגעי... תעשי את מה שטוב בשבילך...ובשביל הגוף שלך את יכולה לעשות דימיון מודרך אם את לא יודעת איך אז אוכל בהודעה פרטית להסביר לך... בהצלחה!!! אנחנו פה! לפחות אני..זה בטוח ;)

Michallllllllll

New member
תודה! מקסימה אחת.. אני אשמח אם

תשלחי לי במסר איך עושים דמיון מודרך טוב.. אני יודעת בערך אבל לא כל כך בתוך זה גם כשמנסה.. רק עם הכדור הנ"ל אני ממש רגועה כשהוא משפיע.. וזה נראה לי חבל!.. מעצבן אותי. מיכל.

מיכלוש

אני כל כך מבינה אותך- את ההתלבטויות אם האשפוז יעזור או שמספיק רק פסיכולוג. בתור אחת שהייתה אצל כמה פ]סיכולוגים ופסיכאטרים לפני האשפוז וזה ממש לא עזר, הבנתי שאני צריכה מסגרת של אשפוז שתענה על הצרכים הגופניים והנפשיים ביחד, זה לא אומר זה הולך להיות קל והמחשבה על כך שאת הולכת לקבל טיפול אינטנסיבי לפעמים מקילה קצת אבל גם מלחיצה. אני מאמינה ומקווה שהאשפוז יעזור לך.... תמיד תמיד תמיד פה.... ואוהבת נורא....

למעלה