שחושבים על זה..

שחושבים על זה.. ../images/Emo3.gif

העונה החמישית לא כזאת נוראה.. כאילו.. אמ..
היא די פסדר.. בעיקר בגלל שלנדיה << אני בחייים לא יתרגל למריהההה
נונקה! >> נפלה שן.. וחואני עם הפרצוף המתוקי שלה.. ו.. אממ.. זה לא כזה נורא.. אבל.. אני חייב להודות - הוסיאנה << ככה קוראים לה?
>> שחקנית גרועההה.. למרות שהיא ג´ינג´ית *מושפל נפשית* אממ.. גם פדו לא משהו.. פטו שחקנית חמודה.. ונדיה.. וכל אלה של פעם.. וגם הורנאן.. << ארגגג, יש לי רשימה.. >> ממני - רועי
נ.ב. ~~~~~ שיט עוד פעם כתבתי הודעה חדשה..
ארגג, Sורי.

Rotem Lisa

New member
אהה!!! *לא מאמינה*

גם אתה ?! גם אתה ?! אתה אמור להיות בצד שלי
נשבענו שנהיה תמיד ביחחחחחחחחחחחחחחחחחחחד (מה הקשר ?..)!!! טוב, נו.. עוד לא ממש התחתנו, הוא הבריז לי! כן, כן!! בוש לך, רועי, בוש!!
כולם להתנפל עליוו!! *כל הבנות הקטנות << קטנות ?!.. הדס בת 17\16.. לא חשוב
>> מתנפלות עליו*.. דיי, דיי, תעזבו אותווווווו!!! *מעוצבנת* מזל שבל לא רואה "קטנטנות".. ´וויזי שלי..´.. שלך, יקירתי, שלך ?! הוא שליייייי, והוא כמעט התחתן אתי, רק שהוא.. הבריז!! כן, כן!! בוש לך, רועי, בוש!!! רררשע..
אממ.. עזוב.. אני סתם במצב כזה של.. חוש-הומור מה שנקרא.. אתה פה ?.. עונה 5 זה פיכסההההההה
ואואואואואוואוואווווו .. רק השיר פתיחה לינדו..
רותם..

*Jennifer*

New member
שאני אבין

אתם שונאים את העונה ה-5 בגלל שהייתם צריכים להיפרד מכל השחקנים (זבוב, ברבריטה, בלן, לכלוך, נאצ´ו, נדיה, קטלינה וכו..)?

Rotem Lisa

New member
כי זו עונה מגעילה.

עוד פרטים ? אני פשוט שונאת אותה, זה לא ישתנה.. אולי עם הזמן, אולי..

Rotem Lisa

New member
אני יכולה להחליט לבד, לא ? וטלי-

נתקע לי האי סי קיו!! אני אשלח לך עוד כמה דקות, טוב ? אהה, ושמרית- אני לא כועסת עלייך, אבל.. זו דעתי, אני שונאת את העונה הזאת.

Rotem Lisa

New member
וואי, טליייייייי, תודהה!!!

מתה עלייך!!! תודה, תודה!!! האי סי קיו עושה לי מלא בעיות, אני ממש מצטערת!!!! איזו חתימה מתוקה.. תודה!!! אני שומרת אותה!!! :))) Love Ya

גלגלונת

New member
לג´ניפר ../images/Emo12.gif

אממ, אני חושבת שאני גם קצת שונאת את העונה החמישית בגלל שאנחנו נפרדים מברבי ולכלוך ונאצ´ו וקטלינה וכל אלה, אבל מצד אחד, לא יודעת, אני והעונה החמישית פשוט לא מסתדרים..
ביי, גל נ.ב: סלחו לי, אני מחורפנת לגמריייייייייי,ח חחחחח

אני ?! תוקע ברזים ?!

ארגגג.. בוש והיכלם לך!! אני בחיים לא יהיה אינסטלטור :) רועי
הא?.. ולהנאתכם, חירבוש קטנטנן שהמצאתי בגלל שאני לא יודע למה להתחפש.. רועיייי שר ת´בלוזזזז רועי הקטן והעצובבבב כי לרועי אין תחפושתתת בוש והיכלם לחנויותתתתתתתתתתתתתת רועיצ´ומןןן רוצה להתחפשששש לנאצ´ומןןן המלךךךך אבלללל הביצפר הדפוק שליייי לא יזההה את נאצ´וצ´ייייי וככהההה אני מדוכאאאא עצוב מושפל ומדוכאאאאאא לא יודע למה להתחפששששששש, ופתוח לרעיונות לתחפושות.. [email protected]
בלע בלעעעע בייקו´ש..

Rotem Lisa

New member
כן, אתה!!! *כעוסה*

בוש!! בוש, רועי!! לא רותם, ר-ו-ע-י-! .."רועי, לא טל!".. *המבין יבין*.. ורועי- אתה לא קשור לזה.. זה סתם רועי מהמושב שלי.. פחחחחחחחח.. "טללללללללללללללל!!! הן דוחפות לי ת´ראש לקיר, טללל!!!"..
אויש, זה היה מצחיק. נאצ´ומן הוא באמת מלך, ואתה כ"כ צודק, נמש שלי
*מסמיקה* אהה.. לא התכוונתי.. אסור לדבר ככה בפורום

G@T

New member
נכון!! ../images/Emo47.gif

העונה די בסדר ואפילו בסדר מאוד... פשוט צריך להתרגל ז בטח גם ישתפר...ברור שהעדפתי את עונה 4...אבל כל דבר נגמר והרי לא נפסיק לראות קטנטנות עכשיו נכון????? (נכון?
) נו טוב....אמרתי את שלי בעניין

Rotem Lisa

New member
אוקיי..

אני חושבת שהעונה ה-5 לא יפה, מרוצים ? אני שונאת אותהה, וזו זכותי. לכל אחד יש דעות שונות, וזהו.. ביי.

למעלה