שחזור הודעה של natalyrst

Neta558

New member
שחזור הודעה של natalyrst

היי אנשים!!! מה שלומכם? יש לי בעיה... אני חולה על בעלי חיים ובגלל זה אני לא אוכלת בשר... הבעיה היא שאני די מפונקת באוכל.. אני לא אוהבת ירקות ואני לא ממש מתה על פירות... ואני בעיקר אוהבת לאכול תפוחי אדמה. משהו יכול לתת לי מרשם שקשור בתפוחי אדמה? או לתת לי איזושהיא עצה? תודה
 

Neta558

New member
שחזור תגובה של gal-mood

תסתכלי במאמרי הפורום בנוגעו למתכונים. ולא חייבים לאכול ירקות או פירות (למרות שרצוי, יש בהם המון ויטמינים ו... יודעת מה, אלון (The Ancient Mariner) יכתוב לך על זה - הוא יותר מומחה ממני מה עם טופו ? ניסית פעם לבשל או לאכול (אל תאכלי את הגולמי!), זה גם מזין וגם טעים (עכשיו אני נשמע כמו פרסומת לטופו...).
 

Neta558

New member
שחזור תגובה של natalyrst

• ניסיתי טופו לא ממש התלהבתי מזה אני רוצה משהו עם תפוחי אדמה או כרובית יש לך רעיון?
 

Neta558

New member
שחזור תגובה של tali_le

אלון עוד ירשום כאן את המתכון שלו מהפיקניק אתמול אבל בעיקרון זו פשטידה שיש בה שמנת (רצוי צמחית), בצל ותפו"א חוצמזה - סתם תפו"א בתנור זה תמיד טוב ואם את רוצה רכיבים לתיבול, רק תגידי לכל דבר שאת אוהבת אפשר להוסיף טופו כדי לעשות אותו בריא, לטופו אין טעם והוא סופח את הטעם שלו מהתבשיל וזו הייחודיות בו טלי
 

lilithmm

New member
אוכל אוכל לשולחן!!

מתכון קרואטי: לוקחים תפוחי אדמה, חותכים לקוביות קטנטנות. לא עושים פירה. מתבלים במעט מלח ופלפל. לוקחים בצק פילו. משמנים היטב שלא ישבר בדרך. מסדרים שורה של קוביות תפוחי אדמה בעובי ככה 2ס"מ. מגלגלים בבצק פילו. אפשר עד חצי הריבוע לפי הטעם. יצא לכם נחש פילו עם תפוחי אדמה בפנים ? יופי. לגלגל לחילזון גדול. להמשיך עד שמתקבלת בתבנית האפיה שכבה מלאה. לפזר קוביות מרגרינה מעל החלזונות. כמה משמין ככה טוב. לתנור עד להזהבת הפילו! אבל מספיק זמן שהתפוחי אדמה יהיו רכים בשבלולים. בתאבון.
 
למעלה