שחזור טופס הפנייה לבדיקות

ramivei

New member
שחזור טופס הפנייה לבדיקות

שלום לכולם,

לפני כשלושה שבועות עברתי בדיקת מעקב במרפאת העיניים הכללית (קומה 1 אגף א) בביה"ח איכילוב ת"א. בעקבות הבדיקה הנ"ל קיבלתי הפנייה מהרופא לסט בדיקות, עקב חשד לגלאוקומה, בקופת החולים העירונית שלי. לצערי, אבדו הטפסים ואינני מוצא אותם. האם ישנה אפשרות לשלוח לי עותק של הטופס באמצעות אימייל / פקס / דואר?

פניתי למזכירות בטלפון: 03-6973262 שהפנו אותי לאחיות המחלקה בטלפון 03-6973868 שלא זמינות (ככל הנראה עקב השביתה). האם יש ערוץ אחר לפנות בו? פשוט חבל שאני לא אבצע בדיקות הכרחיות (חשד לגלאוקומה) עקב בעיות פרוצדורליות.

תודה ויום טוב,
רמי

טופס הפניה

צריך להוציא את תיק המרפאה שלך מהארכיון ולראות מה הרופא דרש. נסה להתקשר מוקדם בבוקר סביב 8:30 אז המזכירה יותר זמינה. אין פתרון אחר או שפשוט תגיע למרפאה בשעות הבוקר.
בברכה,

ramivei

New member
מזכירות או אחיות?

ראשית, תודה על התשובה המהירה.

האם יש לצלצל למזכירות או לאחיות? כשדיברתי עם המזכירה היא אמרה שאין באפשרותה להוציא את התיק שלי ולשלוח לי את הטופס הרלוונטי.

אני כרגע סטודנט בחיפה ולנסוע במיוחד לת"א לטובת טופס הפנייה שיש לממש בעירי (ולהפסיד חצי יום על הדרך) נראה לי מיותר.

באותה הזדמנות, אני רוצה לומר תודה רבה על היחס האדיב והשירות במחלקה. בשתי הפעמים שכבר יצא לי להגיע לבדיקות קיבלתי יחס אדיב ונעים למרות הלחץ ,ההמולה שמלווים בית חולים, המטופלים הרגזנים וסתם העובדה שקשה לקום לעבודה ועל כן , ברצוני לומר תודה רבה לכם. עושי עבודה קדושה אתם.
רמי

טופס בדיקות

מספר הטלפון שיש לך הוא של המזכירה בתחנת האחיות במרפאה. למתי אתה מוזמן? אם אתה לא מסתדר עד ה30/12, צור איתי קשר שוב ואז אוכל לעזור.
בברכה,

למעלה