שחזור משוכלל- תגובות יתקבלו בברכה!

שחזור משוכלל- תגובות יתקבלו בברכה!

שלום חברים, תודה לכל העוסקים במלאכה.(ערן, נטלי, עמית, יונתן, ואיה לאל-?!) בבקשה להגיב רק לסיכום הזה!!! (ע"מ שלא יהיו כפילויות וכו') הצעת ייעול לפעם הבאה- לתאם מראש איפה (באונ') עושים שחזור ולהתאסף במקום אחד. שילוב של 3 שחזורים עושה כאב ראש (איה).

הערה בקשר לשאלה 15

למה הפכת את שלמה ליגאל או את יגאל לשלמה? זה דיי מצחיק בצורה שזה מנוסח כרגע (שבשאלה מופיע שם אחד ובתשובה שם אחר). Moomi the cat:

liora86

New member
איזה שיחזור מטורף!!

ואני באתי כבר להציע שנחזור לשיטה הישנה שכל אחד זוכר שאלה.. סחטיין!!

דבירשי

New member
שחזור מצוין, יש כמה הערות

1. "מבחינת המיקום היחסי שלהן". 3.להוסיף בתשובות שונות רב כיווני, ואף תשובה לא נכונה (מה שאני עניתי כי לא היה כתוב שזה מתפלג נורמלית). 5. להוסיף תשובה של הבינום- 4*1/3(בחזקת 3)*2/3 10.להוסיף בשאלה "צריך לדגום מדגם יותר___ בהשוואה לחוקר ב'....לא יכלול את ממוצע האוכלוסיה". 11. מה שאני זוכר: חוקר ביקש לבדוק את השפעת הגיל והמגדר על שמחת החיים. נמצא אפקט עיקרי למגדר, לא נמצא אפקט עיקרי לגיל, ונמצא אפקט אינטראקציה. היתה טבלה א----ב ג----ד התשובות: 1. 5,10,5,10 2. 5, 10, 15, 20 3. 5, 15, 15, 20

הערות על ההערות:)

הי דביר, לא הצלחתי להבין את סעיף 3 שלך (טוב, גם במבחן לא לגמרי...) אני חושב שחסר שם סימן כפל איפשהו. תכתוב אולי במילים את הכל הביטוי. תודה! עומר

שחזור מעודכן

תודה לכל המעירים את עינינו (הטעות במקור..) אשמח אם מישהו יעבור על שאלה 11 (השאלה שבה צריך להשלום את הטבלה) ויגיד לי אם יצא לי משהו הגיוני (אני חושב שזה כבר לא בדיוק מה שהיה שם... העיקר שיש רק תשובה אחת נכונה) תודה! עומר.

חן1000

New member
../images/Emo13.gif הערות בקשר לשיחזור המעודכן

כל הכבוד לכל המשחזרים!! כמה הערות: לפי שאלות: 1- אחת התשובות הייתה שהיא אפשר לדעת כי חסרים נתונים. 7- שאר התשובות היו: 0.0.3, 0.1, 0.5 15- מסיח נוסף היה: רותי שקיבלה במבחן 97 היא מה-3 ציונים הגבוהים בכיתה. 19- ג' ו-ד': משתנה איכותי (ולא שמי) 21- הניסוח היה כך: בבמבחן שונות חד כיווני כדי לקבל מובהקות צריך _______ את השונות הבין נבדקית ו________ את השונות התוך נבדקית א- להגדיל, להקטין ב-להקטין, להקטין ג-להגדיל, להגדיל ד-להקטין, להגדיל 22- תשובה א': הניסוח המדויק הוא: ביטא תגדל ואלפא תקטן 23- אחת התשובות הייתה: תשובות ג' וד' נכונות (איפה שתשובות 9 ו9-, כדי לבלבל את מי שלא יודע שסטיית תקן יכולה להיות רק חיובית. זה לא ממש עקרוני אבל בשביל השנים הבאות, כדי לקרב אותם לסיוט האמיתי) 27- הניסוח היותר מדויק של סוף השאלה הוא: ____________ במדגם בהכרח תשתנה, אך מובהקות הקשר באוכלוסיה בודאות __________ והתשובות היו: א- כיוון הקשר, לא תשתנה ב-עצמת הקשר, תשתנה ג-כיוון הקשר, תשתנה ד-עצמת הקשר, לא תשתנה 30- אחת מהתשובות בוודאות הייתה לא ידוע אם תהיה אינטראקציה שאלות 12 ו-30 הן אותו הדבר, לא?! זהו בינתיים ושוב כל הכבוד!!!!

שחזור מעודכן- תודה לחן על ההערות

הי חברים, אני אישית לא כ"כ זוכר מה היה במבחן (ותודה copy-paste שהביאני עד הלום). אותו הנ"ל (קופי..) כנראה גרם לטעות שחן הצביעה עליה- היתה לנו שאלה אחת פעמיים. אם זה אכן כך- בואו נמצא את השאלה האבודה... (מעיין!!! הצילו!!!). עומר. נ.ב: באיזשהו שלב היתה אשליה שבמבחן היו 34 שאלות.. אבל הכל בגלל קופי..

למעלה