שחזור נשלח
N noam4u New member 9/6/10 #5 חבר'ה, לנשום שלחתי ליותר מ 700 אנשים את השחזור, אל תשכחו שזה שולח אחד אחד, אז אולי תקבלו עוד מעט. אני עושה REPLY אז מי שלא יקבל עד הערב שישלח לי שוב מייל
חבר'ה, לנשום שלחתי ליותר מ 700 אנשים את השחזור, אל תשכחו שזה שולח אחד אחד, אז אולי תקבלו עוד מעט. אני עושה REPLY אז מי שלא יקבל עד הערב שישלח לי שוב מייל
ע עומרב1 New member 9/6/10 #6 שאלת מחמ המח"מ של האיגרת היקרה יותר גבוהה מהמח"מ של האיגרת הזולה יותר,זאת התשובה שקיימת בשחזור וזה אמור להיות הפוך...תשואה נמוכה יותר-מחיר גבוה יותר למחמ קצר,לא?
שאלת מחמ המח"מ של האיגרת היקרה יותר גבוהה מהמח"מ של האיגרת הזולה יותר,זאת התשובה שקיימת בשחזור וזה אמור להיות הפוך...תשואה נמוכה יותר-מחיר גבוה יותר למחמ קצר,לא?
E eladum New member 9/6/10 #7 תשובה .... תשואה נמוכה מעלה את מחיר האיגרת ותשואה נמוכה מציגה מח"מ ארוך יותר : PV עולה < IRRיורד > TD(מח"מ) עולה
תשובה .... תשואה נמוכה מעלה את מחיר האיגרת ותשואה נמוכה מציגה מח"מ ארוך יותר : PV עולה < IRRיורד > TD(מח"מ) עולה
S s c o r p i o n m New member 9/6/10 #8 אמנם שעתיים אחרי ההודעה, שבהם ניסיתי להזכר מה הסיסמא שלי לאתר, אבל השחזור נשלח למייל, אכן שחזור "פצצה" תודה רבה רבה על ההשקעה!
אמנם שעתיים אחרי ההודעה, שבהם ניסיתי להזכר מה הסיסמא שלי לאתר, אבל השחזור נשלח למייל, אכן שחזור "פצצה" תודה רבה רבה על ההשקעה!