שחזור קבצים ומציאת Computer model

שלום.
אני מנסה לשחזר קבצים (תמונות ווידאו) מ- Disk on key באמצעות תוכנה בשם Tenorshare 4DDiG שרכשתי ממנה רישיון.
אני מפעיל את הסריקה ולאחר סריקה של כ- 20% מהדיסק התוכנה מתרסקת. כלומר: חלון החיפוש נעלם.
ניסיתי כ- 10 פעמים לסרוק את הדיסק והבעיה חזרה על עצמה.

החלטתי לפנות לתמיכה של החברה. הם מבקשים את ה- Computer model.
אני מנסה למצוא אותו ולא מצליח.
אני לוחץ על Win + R ומקליד wmic bios get serialnumber. איני מקבל את המספר, השורה ריקה (מצרף תצלום).
בנוסף, אני מקליד ב- Win + R dxdiag וגם שם איני מוצא את המידע בדגם המערכת (מצרף תצלום).

מה עליי לעשות?
האם יש דרך טובה יותר לבצע את הסריקה?
כיצד ניתן למצוא את דגם המחשב?

קבצים מצורפים

• dxdiag 2.png
    dxdiag 2.png
    KB 5.7 · צפיות: 8
  • wmic 1.png
    wmic 1.png
    KB 11.6 · צפיות: 8
שלום.
אני מנסה לשחזר קבצים (תמונות ווידאו) מ- Disk on key באמצעות תוכנה בשם Tenorshare 4DDiG שרכשתי ממנה רישיון.
אני מפעיל את הסריקה ולאחר סריקה של כ- 20% מהדיסק התוכנה מתרסקת. כלומר: חלון החיפוש נעלם.
ניסיתי כ- 10 פעמים לסרוק את הדיסק והבעיה חזרה על עצמה.

החלטתי לפנות לתמיכה של החברה. הם מבקשים את ה- Computer model.
אני מנסה למצוא אותו ולא מצליח.
אני לוחץ על Win + R ומקליד wmic bios get serialnumber. איני מקבל את המספר, השורה ריקה (מצרף תצלום).
בנוסף, אני מקליד ב- Win + R dxdiag וגם שם איני מוצא את המידע בדגם המערכת (מצרף תצלום).

מה עליי לעשות?
האם יש דרך טובה יותר לבצע את הסריקה?
כיצד ניתן למצוא את דגם המחשב?
דבר נוסף: כשאני מכניס את ה- Disk on key למחשב מופיעה הודעה לפיה עליי לאתחל את הדיסק. איני מאשר זאת.
אולי כדאי לאתחל את הדיסק ורק אז לסרוק אותו?
לדעתי אין לעשות זאת ובכל זאת אני שואל את דעתכם בעניין.

ירון מקשקש

Well-known member
מנהל
דבר נוסף: כשאני מכניס את ה- Disk on key למחשב מופיעה הודעה לפיה עליי לאתחל את הדיסק. איני מאשר זאת.
אולי כדאי לאתחל את הדיסק ורק אז לסרוק אותו?
לדעתי אין לעשות זאת ובכל זאת אני שואל את דעתכם בעניין.
לא חייב שיהיה דגם למחשב..יש מחשבי מותג חברה כמו HP שקונים אותם מוכנים לגמרי להם יש מודל. יש מחשבים שקונים מורכבים שאין להם מותג כללי וזה מה שיש לך, זה לא אמור לשנות לחברה ..יותר משנה, איזה ווינדוס למשל. תסביר להם ככה. לגבי הדיסק...לא לאתחל . אתה רוצה להציל ממנו קבצים איתחול ימחק אותם ויסבך אותך יותר..

למעלה