שחחחחחחחחחחחחחחחר ? צריכים אותך פפה , לאן נעלמממממת ?
T tsofa New member 10/7/08 #2 חחח כן הפורום קוורס ! חחח איך כותבים ? קורס ? כורס ? חחחחח בחיים לא כתבתי את המילה הזאת
ל לינוווווי X3 New member 10/7/08 #3 חחחחחחחחחח , כן כותבים קורס , וואי למה צ'יקו עוד לא נכנס ? אמרתי גם לאסף להיכנס .. נקווה שזה יצליח : )
חחחחחחחחחח , כן כותבים קורס , וואי למה צ'יקו עוד לא נכנס ? אמרתי גם לאסף להיכנס .. נקווה שזה יצליח : )
ו וובלה עמר XD New member 11/7/08 #4 יאללה גם כןן הואא ! העיקר התלהב כל-כך מהפורום ואמר לנו : בטח בטח אני יכנסס . ביינתיים הוא לא נכנס אפילו קצתתת ! !
יאללה גם כןן הואא ! העיקר התלהב כל-כך מהפורום ואמר לנו : בטח בטח אני יכנסס . ביינתיים הוא לא נכנס אפילו קצתתת ! !
ל לינוווווי X3 New member 11/7/08 #5 חח , נחכה קצצת .. דיברתי איתו בפייסבוק , והוא אמר שהוא שלח לשחר מייל D : פשוט היא לא ראתה , יש לה בעיה באינרנט , הבננת ? אז הבאתי לו את הלינק של הפורום .. נשאר לו רק להיכנס .. נקווה שזה יהיה רק מהההיר
חח , נחכה קצצת .. דיברתי איתו בפייסבוק , והוא אמר שהוא שלח לשחר מייל D : פשוט היא לא ראתה , יש לה בעיה באינרנט , הבננת ? אז הבאתי לו את הלינק של הפורום .. נשאר לו רק להיכנס .. נקווה שזה יהיה רק מהההיר
פ פרה של שוקולד New member 16/7/08 #6 קורס**....והנה אני כאן..המחשב שלי נדפק עדין דפוק אבל...פסיידר אני כאןן